Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Се надеам дека нападов ќе биде поарен у второ полувреме. Целава тактика е, дриблај, дриблај и шутни. Не е ова Расинг па Ди Мариа и Роналдо да им го дриблаа цел тим, без тимска игра ќе останемо со таквоото у руке.

Играат прилично резервирано бековите, ама како и да игра Арбелоа тапа е. Во одбрана тие се бранат со сите играчи а ние напаѓаме со Роналдо Бензема и Ди Марија. На Озил му е дадена смешна задача да иде на крило додека Ди Марија е плејмејкер, ама оди подади. Ваљда ќе ги среди сега на полувреме.

Абе не гледа ли овај Мурињо дека Озил не го бива...дај бе Кака фрлај го, и Пипа после, ни треба напаѓач за гол не да ми седи во аутон онаму.Ајде у курац веќе///

Ова полувреме благо речено играта ни е катастрофална. Дај Боже да се опраат во второ, иначе црно ни се пишува.​
Баерн многу поорганизирано делува, посигурно, создава повеќе шанси. Сосема заслужено водат.​

Ах та одбрана пуста
многу мутава,иаку е густа :/

Ај честито. Пишете пак не е во форма Баерн ќе го поминеме лесно :tapp:

Тим со врвни играчи, кој не можи да сноси голема одговорност.

повторно по незнам кој пат му се 'исплати' дефанзивната игра на Мурињо...не знам што треба да се направи за човеков да не игра со дефанзивна формација затоа што тимов едноставно не знае да се брани!!
следно:губиме на камп ноу, нерешено на бернабе со баерн, киксови со билбао и севиља и остануваме со празне раце...се кладам и дека на камп ноу ќе испадне со дефанзивна формација!!
разочаран сум дефинитивно од играта и тактиката што ја покажаа!!

ова што го направи Марсело беше скроз непотребно и идиотски. требаше црвен да му репне. Барем коментаторот ме изнасмеа со заканите дека планира да ги тепа во Мадрид хахаха

Вториот гол иде на душа на Касиљас. Па добро бре, најдобар голман у свет е. Како може топка што му иде на метро од гол да ја чека на линија???? Чиста негова топка, незнам со кој памет седеше на линија и посматраше.

Тоа е тоа, да се надеамо дека на Бернабе ќе имаа муда да играа како што треба, а не цела игра да се базира на дриблинзите на Роналдо и Маријана.
Патем, да сум како Мурињо би им поделил по еден шамар у соблекуална на Ди Мариа и Марсело. Вакви сељачки испади највише мрзим. Ди Мариа цело време се прпеља по терен, Веб суди фаул за Баерн а овој ја шутира топката и му покажуе дека НЕ ГО СЛУШНАЛ СВИРЧЕТО???? Абре дете, па ти да не го слушна свирчето ќе ја земеше и ќе тргнеше накај гол, немаше да ја рокнеш во публика. Незнам кому пробуе да продава вакви сељачки форе, не ми е јасно.

само не ми е јасно зашо седеше кака на клупа ?!
резултатот не е лош во секој случај гол у гости, ама мразам шваби грозни... и само ќе им го спомнам првиот гол, повеќе не коментирам... а вториот буквално германски !!!

иначе мислам дека првиот гол на баерн требаше да се поништи затоа што алаба(ако добро се сеќавам) беше во офсајд и го маркираше касиљас така што директно влијаеше на голот...

Како се гледаше од километар дека ќе загубиме вечерва после фантастичните замени на Мурињо.Незнам само што очекуваш од Марсело,незнам.И да голем поздрав до можеби најдобриот стопер во светот Рамос.Мурињо треба да сфати дека ако сака да игра Реал добро треба играта да биде напад и само напад секогаш кога пробуваше вакви срања испаѓаше кобно.Марсело бедотии и во игра и во понашање се срамам од вакви гестови кога нема потреба од тоа,а за Баерн секоја чест да сите освен на Буск...Рибери.
Во Мадрид ќе мора да се игра подобро а и се надевам дека Ултрасите видеа што е навивање вечерва.
ХАЛА МАДРИД

Ако со ваква одбрана се пласираме во финале и не кркаме петарда во шутка ќе шетам гол низ парламент.

Убо ги мрднавме на почетокот од 2ро полувреме и навистина очекував ЦЕЛОСЕН пресврт. И тогаш моментот на мечот Озил-Марсело и од тогаш една акција не направивме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom