- Член од
- 23 октомври 2007
- Мислења
- 1.045
- Поени од реакции
- 1.039
Проба..
Во живо го видов. Начо - војничка дисциплина од мали нозе ! Детето плаче, за глава за држи, Начо не го врти 2 %.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проба..
За жал во моментов од официјалната страна не можеш да нарачаш дрес.Дечки ми треба дрес од Реал, ама оригинал да е, за поклон ми е.
Кј можем да набавим, дека на официјалната како што разбрав не врша достава у Македонија
За жал во моментов од официјалната страна не можеш да нарачаш дрес.
Други вакви страни кои што препродаваат оригинални дресови не знам, да видиш евентуално на официјалната страна на Адидас ако има.
Единствен случај ти е да имаш некој пријател/роднина во блискиве земји до Македонија, па да го нарачаш на нивна адреса и да ти го пратат по карго или да отидеш да си го земеш.
Контактирај ги Пења Мадридиста Македонија, често идат тие во Мадрид може ќе сака некој да ти сврши работа, сигурен сум дека и денеска има некој во Мадрид за утакмицата што е вечер.Дечки ми треба дрес од Реал, ама оригинал да е, за поклон ми е.
Кј можем да набавим, дека на официјалната како што разбрав не врша достава у Македонија
Низ Скопје неможе да се најде? У Спорт М или не знам кој и да држи оригинал Адидас опрема?
Можеби ќе најдеш низ Адидас во Скопје, ама тоа ќе биде оригинален дрес од претходните сезони, од оваа, тешко да најдеш.Низ Скопје неможе да се најде? У Спорт М или не знам кој и да држи оригинал Адидас опрема?
Денес пењата е во Мадрид, Ташко и Борис беа членови на кајгана, заследи ги на фб и пробај да се договориш со некој кој е таму.Низ Скопје неможе да се најде? У Спорт М или не знам кој и да држи оригинал Адидас опрема?