Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Карвахал е мизерија на десно, на лево е катаклизмично лош.
Валверде не е за десно крило, и со Челзи се изгуби на таа позиција, сега пак упорен Карло. Со Родриго десно друго приказна ќе беше, али тоа е.
Пресметан пораз е овој. Едино се надевав пред натпреварот, да се надминеме па до бод да дојдеме некако. На овој стадион со Роки, Бејл , Рамос и компанија во топ форма сме се губеле како мали деца. Гледајте што му се случува на Милитао? :icon_lol:
Воа рака?...
Чиста победа ни зема судијата
Не бидете пичици имајте верба во екипава. :D

За малце ќе не ограбеа на истиот стадион ко минатата сезона.

Каков шампионски менталитет има Родриго не е нормално човече.
Не памтам голема утакмица или утакмица од огромно значење за екипава он да потфрлил.
Бејл си иде, Асенсио сместа би го продал и би го држел Родриго како единствено десно крило за ротација.

За некоја сезона ќе бара минути и стартно место и ако не му дадат, ќе го гледаме како победува во некоја екипа од ПЛ.

Родриго, дечкото ја сврте утакмицата...игра супер на десно крило и далеку сме по опасни со него во тим плус добро се разбираат со Бенз.

Од авион се гледа десно крило Валверде што игра и Родриго што игра... пишав и на полувреме, друга приказна е со него во тим. Среќа одма си ја увиде грешката и го стави одма после прво пол.
Туку каква утакмица :rolleyes: мн мерак ми се напраи, онаа со ПСЖ втората текма на Бернабе и оваа со Севиља ми се хајлахтс на сезоната.

@ob1 иам верба у тимов брат, и нема збор за се што е способен со широкиот ростер и искуството. Ама имам замерки на Карло повремено, да не речам често греши со тимот и тактиката "пред утакмица", за време на утакмица добро ја проценува играта за тоа неам збор. За тимот и колективот неможам лош збор да кажам. Пилиња се :D

Од авион се гледа десно крило Валверде што игра и Родриго што игра... пишав и на полувреме, друга приказна е со него во тим. Среќа одма си ја увиде грешката и го стави одма после прво пол.
Туку каква утакмица :rolleyes: мн мерак ми се напраи, онаа со ПСЖ втората текма на Бернабе и оваа со Севиља ми се хајлахтс на сезоната.

@ob1 иам верба у тимов брат, и нема збор за се што е способен со широкиот ростер и искуството. Ама имам замерки на Карло повремено, да не речам често греши со тимот и тактиката "пред утакмица", за време на утакмица добро ја проценува играта за тоа неам збор. За тимот и колективот неможам лош збор да кажам. Пилиња се :D
Знам, се заебавав. :D

И јас имам замерки за Анчелоти, многу инаетлив тренер е.
Поразот од Барса е директна негова кривица.

Му кликна Феде десно крило првата против Челзи зашто имаше miss match против Аспиликуета и сеа мисли дека Феде е Фиго и го форсира секоја ебана утакмица како крило, а човекот највеќе ора како партнер на Модрич.

Добро е што брзо се опамети и смени на време, затоа и ја свртевме утакмицата.

Поради не квалитетен избор на достапни тренери летово ќе му се даде уште една шанса, иначе да се ослободи некој добар тренер ќе го летнеа Анчелоти уште летово.

761fae7b806376fdc3d101269976a367.jpg

Ако прават Челзи распродажба , само еден играч сакам од таму. Рисе!

Не дека немаат други добри, ама некако ако успее да се земе момакот ќе завршат огромна работа. Карвахал е склон на повреди , а за жал ... се повеќе и на глупости.
Screenshot_20220419-214756_Facebook.jpg

Само Алаба да не е повреден сериозно и се е океј.
Автоматски споено мислење:

Патем, Родриго ја силуваше одбраната на Осасуна.

Може Рудигер, отвара многу опции за следна сезона.
Уште Тцучамени или како и да се чита од Монако и Мбапа и може да идеме по 15та ЛШ слезна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom