Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_20220507-140204_Facebook.jpg
Зашо го чуваат Азар

Останува догодина Азар или сепак ќе го продават летото? Сепак имам чуство дека виа човек немаше права шанса да се покаже шо знае во Реал, едноставно не сврза натпревари за да си а врате формата, постојано повреден, а истото и со Бејл, не знам зошто Шпанските медиуми толку го критикуваа и се тоа, човекот си а заврши работата за коа го донесоа, се изнадава голеви, баш би сакал да си замине од Реал Мадрид како шо треба со почит и се тоа, а не каква шо е ситуацијата сега да го исвиркуват навивачите.

Какви идиоти... :свиркам:
Автоматски споено мислење:

2009 година
22466E89-1D6B-433C-8464-9494773C7C7B.jpeg

Последно уредено:
Последните неколку месеци, секогаш кога имаше текст за Мбапе во Марка, секогаш имаше дел од текстот: In Madrid they are calm about the case and are confident that the deal is done

Чувствувам пак некој 4-0 пораз али ме боли кур. :lolzz:

Која пропаст е овој Асенсиово па па. Како им ја поклони контрата за пеналот.
А па за пеналот што го свирна судијава боље да не коментирам. Брука.
Т.е. он увиде на прва дека овие идат на пенал, паднаа можда за 30 минути едно 6/7 пати и гледаат само така да дојдат до гол, ги одјеба. Ама тие у ВАР... за што ли го викнаа да гледа. Додека паѓаше тој глумецот, Ваљехо врвките од копачката му ги згазна. Лол, мизерија. За какви чисти пенали за Реал се правеа од ВАР на тошо цела сезона.

Која пропаст е овој Асенсиово па па. Како им ја поклони контрата за пеналот.
А па за пеналот што го свирна судијава боље да не коментирам. Брука.
Т.е. он увиде на прва дека овие идат на пенал, паднаа можда за 30 минути едно 6/7 пати и гледаат само така да дојдат до гол, ги одјеба. Ама тие у ВАР... за што ли го викнаа да гледа. Додека паѓаше тој глумецот, Ваљехо врвките од копачката му ги згазна. Лол, мизерија. За какви чисти пенали за Реал се правеа од ВАР на тошо цела сезона.
Сериозен си бе Мите, чист пенал како солза, и претходно имаше пенал за Атлетико судијата на трипол се напрај.
Реал не се состави со топка, се гледа дека се дојдени да си го ладат а Атлетико гризи за три бода.

Сеа гледам, од 2015 не немаат тепано во Ла Лига на домашен терен. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Само да не се повреди некој па ако сака и 5-0 нека заврши.

Сериозен си бе Мите, чист пенал како солза, и претходно имаше пенал за Атлетико судијата на трипол се напрај.
Реал не се состави со топка, се гледа дека се дојдени да си го ладат а Атлетико гризи за три бода.

Не ме зезај жити се. "Пенал чист како солза". Што беше чисто кај пеналот? А кој дуел беше претходно исто пенал?
Нема везе што Реал ништо не игра, пенал не беше. Ма ни фаул не беше тоа да се свири на пола терен, не па пенал.
Дуел чист, се изгураа, овој вашиот летна одма и у пад пред ноги му дојде, значи више легнат го згазна со прсти.

Не ме зезај жити се. "Пенал чист како солза". Што беше чисто кај пеналот? А кој дуел беше претходно исто пенал?
Нема везе што Реал ништо не игра, пенал не беше. Ма ни фаул не беше тоа да се свири на пола терен, не па пенал.
Дуел чист, се изгураа, овој вашиот летна одма и у пад пред ноги му дојде, значи више легнат го згазна со прсти.
Човече старт одназад го нагази како мислиш не е пенал, претходно Валехо имаше старт за пенал не свирна, не ме заебавај.

Судијата, сега за сега само еден жолт му има дадено на играч на Атлетико, и тоа за приговор на Љоренте. Која лакрдија. Цела среќа не ни зависи ништо од натпреваров.

Чист 1 денес беше оваа, лабаво до 28ми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom