Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Како фан на Баерн честито, дека имавте среќа тоа е факт, но исто така имате и победнички менталитет како тим, мислам дека комбинацијата на овие два елементи ве донесе до финале.

Камавинга е еден од најважните играчи во сите овие пресврти, каква кражба за само 30 милионои. А има само 19 години...
Ненормално добар трансфер.
Трансфер на рангот на Крос од Баерн, се надевам дека ќе има исто таква успешна кариера како него.
Човекот едно време, буквално беше САМ оставен на средина на терен без никаква подршка од Асенсио и Валверде и босуваше.
Не е реално колку добар играч ќе биде, како знае да изнесе топка е буквално не видено нешто.
19 години.

Каков играч е Родриго секоја чест на тој што го скаутирал и го донесе во Реал,јас сум убеден дека е подобар и од Винициус само штета што не добива минутажа како него.Честито на пролазот у финале!

Денеска, според мене сите беа добри, малце на моменти ме изнервира тоа што слабо ми беше забележителен Валверде, али ајде. Менди, знае да направе глупости, ама да не беше он немаше сега во финале да сме, како а извади од гол линијата таа топка.. Начо, исто, врвно си а заврши својта работа, а во ваа утакмица и видоме што значи да го имаме Каземиро во тимот, тоа што фалеше минатата утакмица. Човекот буквално ги истепа сите од Манчестер Сити и на крајот не ни доби црвен, си испадна само со жолт картон хахахахха. Имаме некои шанси уште раното на почетокот шо не ги искористиме, тоа шо немаме шут на гол до 90 та минута не значи дека беме лити, имаме 3 добри шанси кој би биле гол би рекол, таа со глава на Бензема на почетокот, онаа на Вини и имаше Бензема уште една топка коа потенцијално можеше да е гол.
Како и да е, одиме во финале, последниот пат кога сме изгубиле финале било против Ливерпоол, 1980/81 и тоа баш во Париз. Се надевам нема да се повторе историјата и ќе се радуваме на 14-та ЛШ титула.

Инаку вчера многу ми се допадна Бернардо Силва како играше, одличен играч.
Автоматски споено мислење:

FB_IMG_1651764689400.jpg

Последно уредено:
169640_154.jpg

Да не го заборавиме овој мастерпис... Хесус Ваљехо ги игра последните пет минути во полуфинале во ЛШ додека Крос, Модрич, Касемиро и Бензема гледаат од клупата. :cool:

Мбапе ќе му ебе кариера на Родриго у Реал, за жал.
А многу ветува, прав терориста е по крило. Па и каков осет има за гол и позиционирање...

Мбапе ќе му ебе кариера на Родриго у Реал, за жал.
А многу ветува, прав терориста е по крило. Па и каков осет има за гол и позиционирање...
‐‐--------------Желката
Вини‐---‐---------------------Родриго

Секако после ерата на Бенз

Кој го ебе, ќе сонува трофеи. Ги имаме Родриго и Вини, од една страна и баш сакав да одбие оти баш сакам да видам каков играч ќе испадне од Родриго, многу ветува, а да му се униште кариерата поради Мбамбе, ќе беше трагично.

‐‐--------------Желката
Вини‐---‐---------------------Родриго

Секако после ерата на Бенз

Вака добро делува. Не сум го помислил како шпиц. Ама може да игра сегде батето.
Со ваков напад, по 5 гола просек по натпревар ќе бидеме :D

А ова погоре ако е вистина значи ПСЖ му нудат за две години 200 милиони евра. Баш солидно. Ако е вистина незнам што да кажам, Реал истите пари за 5 сезони му ги нуди... неспоредливо е.
Јес да, преку спонзори во Реал кога ќе видиш ќе ќари уште 200 мил за тие 5 сезони. ЦР7 и Бекам не станаа милијардери од Јунајтед, туку после преселбата во Мадрид.
За ПСЖ да не праам па муабет, тотално небитен тим во светски рамки. Јунајтед е за нив Кока Кола. Овие ни во Франција немаат навивачи, ни популарност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom