Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
се исчеличија малце на ладново, на вакви услови и вака не е лошо
дома ќе биде растур систем ;) уште од сега спремам некоја добра пара за 4+
плус у 92 мин при контрата на роналдо имаше чист фаул ама ајде ...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Цела утакмица одбраната одлична. Една нафрлена топка и примаме гол :facepalm:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
1 - 1 во ЛШ на вакви услови не е воопшто лошо, само се изнервирав само се изнервирав затоа што одбраната во текот на целиот меч играше одлично, и на крај... Но мислам дека никој не би требало да се сомнева во пласман, башка до тогаш се надевам дека ќе биде опоравен и Ди Марија и сигурен сум дека ќе гледаме реприза од реваншот од лани.

Единствено нешто што ме загрижува е тоа што Чаби, Рамос и Коeнтрао се под закана за жолт картон. Резултатот е супер, ќе ги демолираме на Бернабе, али не ми се свиѓа тоа што играчите се опуштија и дозволија да примат гол во последна минута, и тоа по не знам кој пат оваа сезона, по прекин.. Се си мислам дека тој проблем нема никогаш да го решиме.

Кој ќе чека до 14 март..

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Покажавме карактер. :icon_lol:

Иначе не паничете одма, ќе кркаат петарда на Бернабеу и толку. Не плукајте по Каљехон или по некој друг бидејќи неможат на секој натпревар да изиграат топ.
Каљехон беше себичен во две ситуации бидејќи сакаше да го реши натпреварот сам но немаше среќа. Сеуште нема искуство во вакви натпревари и тој допрва треба да го надоградува своето фудбалско знаење.
Така да чил аут...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
И дај бе одма не плукајте по играчите(освен по Албиол по него може:D).ЦСКА нема никакви шанси да направи нешто на Бернабеу има шанси само петарда да "попие".Ако Реал оваа година испадне од ЦСКА па ја постирам тука и после се фрлам од 5 кат
ако се случи тоа, идам заедно да се фрламе..:D ако ништо друго барем друштво ќе имаш!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе не дека паничиме ама нема потреба некого да му отвараме уста и на Бернабе уште да играме за пролаз и резултат.Таман се спремав да кажам одбраната беше најдобра вечерва они си заспаа последната минута.Овие ЦСКА поима да се немало од фудбал од тоа ми е и најмногу криво.Кај нас најдобри Алонсо, Арбелоа доста добар по десната страна,Пепе исто така и Роналдо пошто го даде голот.Останатото просек, немаше залагања, бранеа резултат несвојствено за Реал, затоа иако ги имав 2-ка сакав да примат гол.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Арбелоа е крив за голот, неможеше убаво да ја избаци и ја пушти у средина топката за да примат гол...15,000 ми зема АРБЕЛОА:mad: ( да искршиш нога )!!!!!!!!!!!!!!

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Се напнав малку...ОК малку поише ама тоа е тоа, идеме даље :)
Каков таков резултатот, битно следно ќе си го јадат :D
Некако многу самоуверено ми делуваа...ако ако хах...
На крајот ме напна Коентрао, коа си ја гушна топката...ма земи рогни и топка и играч...Пепе школа :D:P

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Арбелоа е крив за голот, неможеше убаво да ја избаци и ја пушти у средина топката за да примат гол...15,000 ми зема АРБЕЛОА:mad: ( да искршиш нога )!!!!!!!!!!!!!!
Аман бе па ти!

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
абе реал мадристи со се дешава со спонзорот на дресот зашо го немаа
да не ја спукаа со bwin

Kajgana Shop

На врв Bottom