Фан Клуб: Реал Мадрид

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
1-1 така, така.
Пак нека не му подаваат на Игуаин, нека си играат к*р-ташак пред гол. Со себичност ништо не правиме.
Да му е*ам тоа пцорото, ко да мисли дека стандарден првотимец ќе биди, 2 чисти гола на Игуаин му ускрати. А во обратна ситуација, секогаш му подавале при можност за шут, дури и Роналдо, копиле глупаво... (Каљехон)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ах бе ми однесоа 9000. :facepalm:

Се попалија комплексарите од спротивниот табор. :свиркам:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Требаше и Адан да го стае у одбрана, висок е ќе го чуваше Нецид :tapp:

Не сум расист ама у моментов да ми го дада она мајмунон Олисех би му ја распарчил главата со палка, мајката циганска да му ја е*ем!

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.139
Поени од реакции
25.241
Де бе па и вие 1-1 е одличен резултат со оглед на температурата во Москва, лошиот терен. Плус голем фактор имаа и навивачите на ЦСКА, + незнам што се секирате на Бернабеу ќе ги уништиме. Немора ништо да докажуваме дека сме моќни и да гледаме да поминеме уште во првиот дуел. Така да смирете се, без плукање и вреѓање на играчите..

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Сумљав пред утакмица дека ќе направиме ваков кикс поради времето и ладното во Москва,ама кога видов дека Албиол влегува знаев,ама тоа е...
Сигурен сум дека Мадрид ќе им остане само еден лош спомен на момците од ЦСКА
!ХАЛА МАДРИД!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.819
Поени од реакции
30.704
Де бе па и вие 1-1 е одличен резултат со оглед на температурата во Москва, лошиот терен. Плус голем фактор имаа и навивачите на ЦСКА, + незнам што се секирате на Бернабеу ќе ги уништиме. Немора ништо да докажуваме дека сме моќни и да гледаме да поминеме уште во првиот дуел. Така да смирете се, без плукање и вреѓање на играчите..
Никој не се сомнева во пласман понатаму, него виде ли што се случуваше во текот на натпреварот. Колку ситуации сјебаа на крај, место да подадат на играч во подобра ситуација они шутираат од никаде, себичноста ќе не уништи.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Полека де, полека, каква себичност не зезајте сеа...

Прво, на теренов и Плушенко ќе се излизгаше а не па фудбалери... Имајте го тоа у предвид дека неможеш да ја пипмлаш топката на ваков терен многу. Имаш прилика - шутни. Едноставно.

Второ, 0-1 ќе беше одличен резултат, но и вака е добро. Лани против Лион у осмина истиот резултат беше. Ваљда правиме нова традиција. :D

Коентрао катастрофа, оној Олисех го шеташе како сака. Марсело ќе беше покорисен мислам...

Пак примивме гол од прекин. :facepalm: Али само што видов дека влага Албиол знаев дека ќе примиме, ебати баксузот... :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Сумљав пред утакмица дека ќе направиме ваков кикс поради времето и ладното во Москва,ама кога видов дека Албиол влегува знаев,ама тоа е...
Сигурен сум дека Мадрид ќе им остане само еден лош спомен на момците од ЦСКА
!ХАЛА МАДРИД!
¡Hala Madrid! :D

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Ах бе ми однесоа 9000. :facepalm:

Се попалија комплексарите од спротивниот табор. :свиркам:
ахахахахаха аман бе па по ако се попалиле тоа им е должност, незнам зошто се грижите за резултатов кога на Бернабеу го јадат немиен.

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
ама не му е нив за тоа дека имаме одличен резултат за реваншот... туку парите на спортска што ги изгубиле...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
И дај бе одма не плукајте по играчите(освен по Албиол по него може:D).ЦСКА нема никакви шанси да направи нешто на Бернабеу има шанси само петарда да "попие".Ако Реал оваа година испадне од ЦСКА па ја постирам тука и после се фрлам од 5 кат

Kajgana Shop

На врв Bottom