Да му е*ам тоа пцорото, ко да мисли дека стандарден првотимец ќе биди, 2 чисти гола на Игуаин му ускрати. А во обратна ситуација, секогаш му подавале при можност за шут, дури и Роналдо, копиле глупаво... (Каљехон)1-1 така, така.
Пак нека не му подаваат на Игуаин, нека си играат к*р-ташак пред гол. Со себичност ништо не правиме.
Никој не се сомнева во пласман понатаму, него виде ли што се случуваше во текот на натпреварот. Колку ситуации сјебаа на крај, место да подадат на играч во подобра ситуација они шутираат од никаде, себичноста ќе не уништи.Де бе па и вие 1-1 е одличен резултат со оглед на температурата во Москва, лошиот терен. Плус голем фактор имаа и навивачите на ЦСКА, + незнам што се секирате на Бернабеу ќе ги уништиме. Немора ништо да докажуваме дека сме моќни и да гледаме да поминеме уште во првиот дуел. Така да смирете се, без плукање и вреѓање на играчите..
¡Hala Madrid!Сумљав пред утакмица дека ќе направиме ваков кикс поради времето и ладното во Москва,ама кога видов дека Албиол влегува знаев,ама тоа е...
Сигурен сум дека Мадрид ќе им остане само еден лош спомен на момците од ЦСКА
!ХАЛА МАДРИД!
ахахахахаха аман бе па по ако се попалиле тоа им е должност, незнам зошто се грижите за резултатов кога на Бернабеу го јадат немиен.Ах бе ми однесоа 9000.
Се попалија комплексарите од спротивниот табор.
Спортска или beterz?Ах бе ми однесоа 9000.
ама не му е нив за тоа дека имаме одличен резултат за реваншот... туку парите на спортска што ги изгубиле...Де бе па и вие 1-1 е одличен резултат со оглед на температурата во Москва, лошиот терен. Плус голем фактор имаа и навивачите на ЦСКА, + незнам што се секирате на Бернабеу ќе ги уништиме. Немора ништо да докажуваме дека сме моќни и да гледаме да поминеме уште во првиот дуел. Така да смирете се, без плукање и вреѓање на играчите..
е то да...ама не му е нив за тоа дека имаме одличен резултат за реваншот... туку парите на спортска што ги изгубиле...