Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Една интересна работа забележив на ЛаЛига странта на ФБ...

Колку се само искомплексирани тие што ја водат.едно чудно е.

Победува барса, и едно 10 постови, МЕССИ Д БЕСТ ова она, барса топ, бла бла, ( и не е прв пат тоа, секоја недела),
Сега Реал прави камбек од 2-0 на 2-3 за 30мин и само еден пост.

LaLiga added 3 new photos.
50 mins ·
¡Remontada blanca en 20 minutos!
26bd.png
⚽️
26bd.png
⚽️
26bd.png
⚽️

Villarreal CF 2-3 Real Madrid C.F.

a, еве од другите,

LaLiga
4 hrs ·
Un CAPITÁN de
31_20e3.png
1️⃣
30_20e3.png
0️⃣.

1f4aa.png
1f60d.png
Leo Messi
1f60d.png
1f4aa.png

LaLiga added 4 new photos.
5 hrs ·
El FC Barcelona se coloca nuevo líder momentáneo de LaLiga Santander...
1f51d.png

LaLiga
5 hrs ·
Leo Messi's gonna Messi...

Atlético de Madrid 1-2 FC Barcelona

LaLiga
5 hrs ·
Rafinha Alcantara strikes his 6th goal in LaLiga Santander!
26a1.png
⚡️

...значи тие што ја водат страната, а сигурно не се 1 или 2ца луѓе, тоа ти е цела институција таму, ебати КОМПЛЕКСАШИТЕ Шо се... :D

Овој форумов е онлајн ствар, така да ај да не си земам се при срце ама кога би гледал утакмица на Реал во живо со Сонцето и Змејот кој не би им залепил по еден бокс да му еб... матер.[DOUBLEPOST=1488163329][/DOUBLEPOST]А богами и некои други тука шо ве гледам.

Последно уредено:
Овој форумов е онлајн ствар, така да ај да не си земам се при срце ама кога би гледал утакмица на Реал во живо со Сонцето и Змејот кој не би им залепил по еден бокс да му еб... матер.[DOUBLEPOST=1488163329][/DOUBLEPOST]А богами и некои други тука шо ве гледам.
Кажи кога сакаш да гледаме, не се срами. Ја сум отворен за понуди.

Odi molim te na podforum "Boks". Tuka za fudbalskiot klub Real od Madrid se diskutira.

Goles en Liga
1. Cristiano Ronaldo: 16
2. Álvaro Morata: 8
3. Gareth Bale: 7
4. Sergio Ramos: 6
5. Karim Benzema: 5
6. Isco Alarcón: 5
7. Marco Asensio: 2

не знам јас како може зидан да биде ќор на тие бројки..башка и што мората има едо 6 пати помалку минутажа од семоќниот

Има некој клип од вториот гол на виљареал ?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

@Sonceto @zmej gorjanin

- Синоќа бев пијан, така да поштено се извинувам за изливот на емоции :)

Но...

1. Утакмицата трае 90 минути. Нека заврши, па после ке правиме муабет.

2. К. Роналдо има постигнато 276 голови на 255 натпревари на Реал. Тоа се 1.08 голови по натпревар. Слободно предложете да го смениме за друг играч кој ке дава ист или приближен број на голови.

3. По катастрофата со Бенитез, Зидан го врати тимот од мртвите и кога за еден тренер се зборува треба да му се земе во обзир работата од сите натпревари, а не само од 1. Фала богу дека неможат да се победат сите утакмици. А и истиот тој Зидан ја смени утакмицата со внесувањето на Иско и Мората.

4. Моментално имаме бод предност и утакмица плус пред вториот на табелата.

Да, треба понекогаш да има критика, но јас искрено не гледам причина до толку остро да ги критикувате и Зидан и Роналдо и тимот за кој што навивате. Според мене синоќа тимот покажа карактер кога ја преврти од 2-0 на 2-3 за 30 минути. Тоа не е среќа и не е случајно, тоа е поради играње фудбал.

Спортски поздрав, и пардон уште еднаш за синоќа пошто испив се што беше пиво низ чаршијава :D

@Sonceto @zmej gorjanin

- Синоќа бев пијан, така да поштено се извинувам за изливот на емоции :)

Но...

1. Утакмицата трае 90 минути. Нека заврши, па после ке правиме муабет.

2. К. Роналдо има постигнато 276 голови на 255 натпревари на Реал. Тоа се 1.08 голови по натпревар. Слободно предложете да го смениме за друг играч кој ке дава ист или приближен број на голови.

3. По катастрофата со Бенитез, Зидан го врати тимот од мртвите и кога за еден тренер се зборува треба да му се земе во обзир работата од сите натпревари, а не само од 1. Фала богу дека неможат да се победат сите утакмици. А и истиот тој Зидан ја смени утакмицата со внесувањето на Иско и Мората.

4. Моментално имаме бод предност и утакмица плус пред вториот на табелата.

Да, треба понекогаш да има критика, но јас искрено не гледам причина до толку остро да ги критикувате и Зидан и Роналдо и тимот за кој што навивате. Според мене синоќа тимот покажа карактер кога ја преврти од 2-0 на 2-3 за 30 минути. Тоа не е среќа и не е случајно, тоа е поради играње фудбал.

Спортски поздрав, и пардон уште еднаш за синоќа пошто испив се што беше пиво низ чаршијава :D

Прифатено ;)
Се дур не почнеш да тепаш, а се сведува на "закана" на форум , добри сме :)

Туку да ти реплицирам од мое име за точкиве што ги наведе.

1. Точно, натпреварот трае 90 минути, и како многу пати до сега извадивме г'з. Само тоа не го занемарува фактот дека
60 минути вчера играа едно големо НИШТО. Проблем јас гледам во пристапот. Па неможе, еве да го земеме наведите три натпревари (против Севиља, Валенсија, Вилареал), секој еден да биде одигран во една летаргична форма, кога се знае дека мање-више тука секоја година ја губиме лигата.
Јас што напишав вчера на 0-2, сеуште стојам позади тоа.

2. Роналдо, полека полека се оправа. Баш и го пофалив , кога беше... Како и да е, не ни го спомнав за вчера.

3.За Зидан, во глобала имам позитивно мислење. Тој не е крив за форсирањето на Бензема, туку политиката на клубот.
Му замерам понекогаш што е спремен средниот ред (посебно Касемиро и Крос) да ги игра до папсаност, при 2 или 3
лагер измени 75+ минута. Али ај...сигурно знае повеќе одколку јас.

4. Имаме предност и тоа е супер. Со Ел Класико во Мадрид. Како и да е, тоа не значи дека една здрава критика неможе да удриме кога објективно или субјективно е потребна :)

Па нели и сам пиша ...форум е ;)

Што мислите за вечер 7+ (7.40 koef u sportlife) ?

Иско ќе игра, ваљда и Мората прва..ја ќе ја пробам за 500че

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom