Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи кога сакаш да гледаме, не се срами. Ја сум отворен за понуди.Овој форумов е онлајн ствар, така да ај да не си земам се при срце ама кога би гледал утакмица на Реал во живо со Сонцето и Змејот кој не би им залепил по еден бокс да му еб... матер.[DOUBLEPOST=1488163329][/DOUBLEPOST]А богами и некои други тука шо ве гледам.
Овој форумов е онлајн ствар, така да ај да не си земам се при срце ама кога би гледал утакмица на Реал во живо со Сонцето и Змејот кој не би им залепил по еден бокс да му еб... матер.[DOUBLEPOST=1488163329][/DOUBLEPOST]А богами и некои други тука шо ве гледам.
Na rezultati imas od site ama mislam dena bese od ofsajdИма некој клип од вториот гол на виљареал ?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Тоа е, барам анализираноNa rezultati imas od site ama mislam dena Bede of ofsajd
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
@Sonceto @zmej gorjanin
- Синоќа бев пијан, така да поштено се извинувам за изливот на емоции
Но...
1. Утакмицата трае 90 минути. Нека заврши, па после ке правиме муабет.
2. К. Роналдо има постигнато 276 голови на 255 натпревари на Реал. Тоа се 1.08 голови по натпревар. Слободно предложете да го смениме за друг играч кој ке дава ист или приближен број на голови.
3. По катастрофата со Бенитез, Зидан го врати тимот од мртвите и кога за еден тренер се зборува треба да му се земе во обзир работата од сите натпревари, а не само од 1. Фала богу дека неможат да се победат сите утакмици. А и истиот тој Зидан ја смени утакмицата со внесувањето на Иско и Мората.
4. Моментално имаме бод предност и утакмица плус пред вториот на табелата.
Да, треба понекогаш да има критика, но јас искрено не гледам причина до толку остро да ги критикувате и Зидан и Роналдо и тимот за кој што навивате. Според мене синоќа тимот покажа карактер кога ја преврти од 2-0 на 2-3 за 30 минути. Тоа не е среќа и не е случајно, тоа е поради играње фудбал.
Спортски поздрав, и пардон уште еднаш за синоќа пошто испив се што беше пиво низ чаршијава![]()