Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ko nema da go izbrka Zidan!! Neka se krena fanojte tamu I upm neka fati. Mislev deka nema da go kontrolira nego ama I toj e kontroliran I toa kako. Kako mozis be Danilo da go stavas da igra vo Real be alo???????? Pa picka ti mater da ti ebam odi neka igra vo Betis ili tamu nekade sestrata vpicka da ti ja ebam!

Ваѓај го Ковачич и очи да не му видим! Матер му ебем у пичка! Играчиве до него проаѓаа не сака да потрча, од мртов агол место да додаде он шутира! Све у пичка да ти ебем!!

Не ги можам значи пимлањава на Иско, не ги можам :mad::mad::mad::mad: Нека се пребаци мал фудбал слободно.

Pa I ko ce mi reca gi cuval be? Za so gi cuva ????? Dojdovme na 1 bod za sega da ne ebi Rayo?? City preeska gi cuvase? Igra za 4to mesto I igrase so cela postava. Atletiko posle sekako ce gi igra site igraci. Samo nie sme vakvi picki!!! Arno so nezna ovie dosega 6 mozea slobodno da ni da.

Не знам, бш против Рајо кој игра брз фудбал најде да излезе со средина што не сака да работи у дефанзива. Покрај Ковачич и Иско милион пута пројде играч со топка, а овие онака лагано си ги испратија со поглед. Какви шамари би им давал на вакви умислени ѕвезде, лелелелле!!

Иско и Хесе нека се гонат у пет лепе една утакмица не изиграа асално во цела сезона
Мизерија играва, составот му е чист промашај, Начо, Рамос и Лукас мораа да стартуваат

Епа на овие играчи не им даваме од школата :pos:

Герет е машина! Извадивмо гс.
Иначе, искрено Данило од 30-та минута натаму изигра супер. Не го кењајте без потреба.

Силата ни е во сонцето, почна да грее одма пресврт им направивме.
Ќе мора да праќаме луѓе од МКД да има на секој натпревар барем 1 со знамето.
hqdefault.jpg

Уште од сега можам да си замислам оргазмични јутуб компилации ако освоиме Примера...

Уште од сега можам да си замислам оргазмични јутуб компилации ако освоиме Примера...
После ова играчите на Барса и богами навивачите се у депресија...киксаат X

Ќути, имам плачено на голојте на Игуаин против Еспањол, на Диара и Рејес против Мајорка (мислим) итн.
Моменти ко тие и она на Рамос се памтат вечно. И некој ќе ме праша после што ти е толкаво задоволство да гледаш фудбал...

Се осеќа слобода во играта на Бејл кога ЦР не е во игра, и левата страна е слободна за него...
Многу по добар е на таа страна..
При голот што го даде за 2-2, се виде тоа, со форот што го даде, многу повеќе му прилега таа страна, од десната тоа ретко го прави...

Нека се повампири уште повеќе сега за Сити, знае како со нив тој :D
Па да можам да гледам на раат у Мадрид :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom