Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ќути, имам плачено на голојте на Игуаин против Еспањол, на Диара и Рејес против Мајорка (мислим) итн.
Моменти ко тие и она на Рамос се памтат вечно. И некој ќе ме праша после што ти е толкаво задоволство да гледаш фудбал...

Ona so Zaragoza I tie so Espanyol so isti bodovi e prilicno jako isto :D Pipita prvio gol na Bernabe za Real I 4 3 bese :vozbud::vozbud::vozbud:

Ona so Zaragoza I tie so Espanyol so isti bodovi e prilicno jako isto :D Pipita prvio gol na Bernabe za Real I 4 3 bese :vozbud::vozbud::vozbud:
Со Сарагоса беше врвот. На другата утакмица Роналдињо промаши пенал мислим.
Али против Мајорка кога Диара и Рејес ја свртеа, црнецот можда истрча 20 км. Ко вчера да беше памтим ка свирна судијата крај овој падна ко гром да го утепа, играчиве мислеа дека умре :D

Со Сарагоса беше врвот. На другата утакмица Роналдињо промаши пенал мислим.
Али против Мајорка кога Диара и Рејес ја свртеа, црнецот можда истрча 20 км. Ко вчера да беше памтим ка свирна судијата крај овој падна ко гром да го утепа, играчиве мислеа дека умре :D
Мене од таа сезона на Игуаин голот кога ја украде топката со клизечи по десната страна и на Карлос голот не знам против кој беше по асистенција на Гаго, каква сезона беше тоа човече. :D

Мене од таа сезона на Игуаин голот кога ја украде топката со клизечи по десната страна и на Карлос голот не знам против кој беше по асистенција на Гаго, каква сезона беше тоа човече. :D

Бејл играч на утакмицата, и што е најбитно кога треба си ја врши работата. Разочаран од Иско и Хесе. Данило си е стандард, а стандард станува и Марсело, преголема слобода има човеков ко за тим ко Реал. Второ полувреме многу подобро во поглед на организираност на игра и многу повеќе шанси, а генерално одбраната беше срање на цела утакмица. Тоа што Рајо промаши Баерн не верувам да промаши.

Бензема ќе биде подготвен за со Сити..исто и РОналдо

ја гледаше некој утакмицава на Фарса??
и после немале помош од судиите...па смешки беше што се случуваше на терен, од нерегуларни голови, нерегуларни пенали па и нерегуларен црвен картон за Спортинг, абе смешки!

Фаул над голманот на Спортинг при првиот гол, очигледен контакт. 2-та пенала беа пресмешни. Игра со рака на Пике. Игра со рака од играч на Спортинг. Судијава направи каша попара.

Иначе, гледав и хајлајци од Рајо-Реал, како му влезе Навас со 2 нозе на напаѓачот на Рајо o_O, го откажа.

па голмански простор е..секако дека нема да му влезе со устата напред, па тој да биде откажен..
ради таков влез јас носев скинати мускулни влакна на ногата од голман,а не ми досудија ни прекршок..

Не за џабе се вика голмански простор..

Ама судијата на барса мечот не го знае тоа правило ваљда, па при контактот на суарез при 1-0 прогледна низ прсти..
Исто и за осфсајдот за 2-0 прогледнаа..
Исто и за 3те пенали..

Ама тоа е, ние сме навикнати на такво судење за нив, не ни е ништо WOOW , туку на другите им е чудно...
Е сега и они претеруваат ептен, остај на 2-3 :0 нека играат како знаат, не сакаа никаква закана да има према циганите..
Посебно за тој пеналот над Нејмар во скокот...ПЕРВЕРЗИИ :D :D :D

Toa e тоа, нека си гледат нашите ЛШ да победат, тоа е најбитното сега.

Се надеам дека Роналдо го нема гледано клипот што го постави Иринчето на инстаграм и фејсбук.
Ќе ни забега пак детето, ќе го нема година дена. Ќе треба на бајачка да го носимо.

Се надеам дека Роналдо го нема гледано клипот што го постави Иринчето на инстаграм и фејсбук.
Ќе ни забега пак детето, ќе го нема година дена. Ќе треба на бајачка да го носимо.
Стави го тука ти ибам мањакот истаграмачки :D

Нвм го најдов, има гугле има мир :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom