Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Се надеам дека Роналдо го нема гледано клипот што го постави Иринчето на инстаграм и фејсбук.
Ќе ни забега пак детето, ќе го нема година дена. Ќе треба на бајачка да го носимо.
Си вика сеа он...been there, done that :cool:

Бензема речиси сигурно нема да стартува, Роналдо е неизвесен. А и да почнат двајцата сигурно нема да бидат 100%. Јебем ти повредите, сезони наназад истата песна е.

Ke bide se kako so treba niso ne im e

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

0-2 тепаме утре...Цр вториот после 70та :D[DOUBLEPOST=1461619791][/DOUBLEPOST]Гледам highlights од Тотенхем и ВБА, и голот на Долсон

goal.jpg

Такви судии треба за циганите, а не педерчиња што секој контакт го судат пенал за нив кога се во напад, или контра фаул кога се бранат( hint: Bale vs Barca)

Последно уредено:
Најверојатно со Данило утре, нападот ни е комплетен ама крпен, форсиран. Од друга страна Сити се во полн состав со неколку одморени играчи, утре примаме гол, прогнозирам реми со голови ма да не се знае. Насри не е нешто посебно ама има брзина да го посере Данило. За коцкарите препорачувам X2 & 2-4Г @ 2,15 коеф. Најсигурен тип :P...

Најверојатно со Данило утре, нападот ни е комплетен ама крпен, форсиран. Од друга страна Сити се во полн состав со неколку одморени играчи, утре примаме гол, прогнозирам реми со голови ма да не се знае. Насри не е нешто посебно ама има брзина да го посере Данило. За коцкарите препорачувам X2 & 2-4Г @ 2,15 коеф. Најсигурен тип :P...
Зашто да игра Данило? Карвахал ќе си стартува утре.
Стандард формација 4-3-3. Кејлор на гол, Карвахал и Марсело странични бекови, Пепе и Рамос централни бекови. Во средина Модрич, Касемиро и Крос, а во напад се знае Кристијано, Бензема и Бејл.

Насри мислам нема да игра. А Реал игра најлошо кога сите очекуваат дека ќе растури, така да ако успеат да не примат гол ќе биде успех, а Зидан веќе си најави на прес дека Реал ќе биде ранлив во одбрана.

Нели Карвахал влече повреда, не ми се верува да е спремен за утре, имате сигурно инфо ? Разликата со него и без него е gamechanger.
Де Брујн моментално им е главна алка ма да мислам Касемиро ќе го изеде, кога можеше Меси да го снема на повеќе наврати, зошто да не и овој ( со сета почит кон фановите на Барса кои дежураат овде :P ).

Крвахал тренирал нормално, сите играчи имаат тренирано денес..Ќе играат сите.

НА Сити нема да им игра Насри и Јаја Туре нема да игра утре ради повреда, на реваншот ваљда ќе игра..тоа е голем плус за утре.

Да, Туре не им игра сигурно добил повреда против Стоук, иако ја гледав ете ми избегало тоа, грешно инфо дадов, и за Карвахал... Фернандињo и Фернандо ако не се лажам ќе ја држат средината а моментално и двајцата се во подобра форма од Туре... Се на се ќе биде ептен интересна утакмица за гледање.

гол у гости мора да се даде..па шта буде нека буде...
1-2 би бил супер резултат па макар и 2-2, мада јас типувам 0-2, како што кажав погоре.

Тимот ќе си биде оној најдобриот за утре. Карвахал више два дена тренира без проблеми. А ако го игра пак Данило пред Карвахал, ондах стварно има некоја клаузула у договорот. Јебига, Мендеш е у прашање.
Иначе, ја не би ризикуел со Бензема. Игра со повреда на коленото, беспотребно го исфорсира и со Виљареал а посебно со Рајо. Васкез е у одлична форма, боље он него да се сјебе телено пак и да го нема у клучните утакмице.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom