Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Гледав некои статистики од 21 одземена топка дури 8 се од Касемеиро, второто место го делат Рамос и Пепе со по 3.
Исто од 5 добиени воздушни дуели Касемеиро имал 3.
Предобра работа заврши вчера, но ќе мора да поработи на пас играта, далеку од тоа дека е дудук од рангот на Н Зонзи се гледа дека има визија, ама мора и може подобро во тој сегмент.

Вчера најдобри беа Роналдо, Бејл и Касемеиро. Било кој да одбереш нема да згрешиш, ама мене лично Бејл најмногу ми се допадна.
Одлична работа и од него и од Роналдо во дефанзива, конечно Роналдо да изигра како што му приличи, права напаст беше при секој допир со топката.
Па не би се сложил дека Касемиро е лош у пас игра. Изгледај го клипот, многу пута после одземена топка смирено даде пас меѓу 2-3 играчи на Барса. Дијагоналете му се перфекција, снајпер. Ми се свиѓа бш тоа што е многу смирен и не паничи.
Е сега нормално има и грешни пасови, не може да има 100% прецизност пошто Барса игра пресинг посебно на везњаците. За мене е злато вреден и многу захвален играч. Си ја чека својата шанса и си ја користи максимално. У тој поглед на него и Навас им спуштам капа.

mst3l-bqkkgqi.jpg

Готово пројде ова, задутре играме со Волзбург нека се фокусираат на тоа нека не летаат во облаци после победава на Ел Класико за да не се деси ладен туш за два дена. Мислам де во право време ја кренавме формата, штета што Бенитез ни ја еба мајката, иначе ќе бевме поконкурентни за лигата и за купот сезонава ако од старт имавме асален тренер. Едино нешто што треба да направат е да го задржат моментумов на победава.

12939465_10208819103692493_146209834_n.png

некоја друга ТВ ќе има пренос?
мтв2? некоја од хрватските? или пак стримови ќе е...тоа арена спорт знам дека ќе има,ама ја неам неа

Кој Нејмар које пичке материне

хахахах како вчера да беше се сеќавам на утакмицава тогаш ќелавиот филе беше во Шпанија и тогаш се вклучи во живо од стадион кога згрме публиката за голов хахахахха

Може ли некој да сподели торент од последново Ел Класико?

Благодарам однапред

2 разлика вечер ,за полесен реванш...

Ја би играл со истиот состав како со барса

тип, 1-3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom