Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да сподели торент од последново Ел Класико?

Благодарам однапред
барај на livefootballvideo.com

Иначе Ковачич на позајмица ќе го давале во Милан :icon_mrgr:
Тоа против палмите му е неопростливо. Со кој памет во 85 минута таков лежерен пас да даваш. Иначе потенцијал огромен е нема збор, ама треба да се изделка вака како што му прај Зизу. Не го има повикано оттогаш. :pos:
И со право си игра курот, нека дреме на трибини.

Вака онака, Зидан на строго ги игра тие што се пиздат..

Со Иско иста ситуаиција, шпанските весниции удрија една реклама дека Иско ќе биде незаменливата алка во тимот на Зизу на почетокот, и тој си мислеше дека по секоја цена ќе биде прв состав, па почна да изиграва нешто и тој, и ОПП ајде резерва..па и башка тоа глупиот потег што го направи кога излезе, кога фрли палотот, тек уште ќе си доработува казната за тоа мислам :D

Вака онака, Зидан на строго ги игра тие што се пиздат..

Со Иско иста ситуаиција, шпанските весниции удрија една реклама дека Иско ќе биде незаменливата алка во тимот на Зизу на почетокот, и тој си мислеше дека по секоја цена ќе биде прв состав, па почна да изиграва нешто и тој, и ОПП ајде резерва..па и башка тоа глупиот потег што го направи кога излезе, кога фрли палотот, тек уште ќе си доработува казната за тоа мислам :D

Има огромно влијание Зидан, прв после Мурињо чиј збор се слуша без разлика дали тоа му се допаѓало на претседателот или не. Баш поради тоа оваа победа на класикото има многу големо значење не само за сезонава, туку и за идната трансфер политика и стабилноста на тимот.

На почеток им даде малку слобода за курчење, па некои мислеа дека ќе бидат недопирливи. Ама лошата игра против Лас Палмас мислим дека беше крај за млакиот однос према "ѕвездете" што мислеа дека ќе бидат недопирливи. Можеше да се види и на самиот прес после утакмицата дека на Зидан му дојде преку глава и дека ако продолжи со таквиот однос, и он за кратко време ќе го изгуби компасот.
Од тогаш па наваму, Иско и Ковачич ги забетонира на клупа, Џејмс исто. Гарантирам дека сега кога и да добијат шанса Иско, Матео и Џејмс ќе гризат на терен. Ваљда сфатија дека со Зизу нема играње кур.

Не е само со Лас Палмас, него и со Атлетико, очигледно ја увидел грешката дека нема опуштања и давање слободни денови после утакмица ЛШ.

3847d59c24303525daefc1ba5cf7318d.jpg

Benzema e kriv. Da si daese gol onde na 1 metro kako I sekoj pro igrac kurac so ce se vratea ke gi napolnevme, sega cicanje do max.

Danilo e ...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Мајката ни ја ебаја по крила. Па кде бе со овја Данило бе мајката да му ја ебем и на него, и на Перез и на ќелавиов што го става употно у игра!!! КОЈ ВИ КУР ДАНИЛО СВЕ У ПИЧКА ВИ ЕБЕМ?!
Најголем криминал у историја на фудбал е типов!!

Тројкава у средина ништо не игра. Се умориле од класикото изгледа. А да, и без десен бек играме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom