Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Шо се раскупуваја сеа чичко Перез неможи мирен да седи :cenzura:

g2301.d5b0f2a02809e88448cdb17083f59e56.jpg

:toe:

Бре бре да не сме лето па вака се распукал дедо Перез.
Енигма ми е овој Силва го немам гледано до сега, а за овие децава има уште време додека стигнат до прв тим.

10906290_1296539873719559_5961790463483949517_n.jpg

И после сме немале мад*ња во кризни моменти на реванш епа ќе немаат дур плаќаат пилиштарци од 11 години 80000 фунти неделно а ништо не допринесол..

Море шо се нервирате добива 80к, ама 50к ги враќа на рака како што прават овде со конфекциите.

Од рака да не ги давате па да се нервирате...тоа не ми е било јасно никојпат[DOUBLEPOST=1422013515][/DOUBLEPOST]Наместо да правете вакви споредби, запрашајте се вие што сте правеле на 16 години,подобро би било...малку самокритички :) :)

Сега Флорентино си прави проектче Baby Galacticos 2015 та, човекот си има нов бизнис модел и место да лупа по 100 милиона оштета кога ќе напунат 24 - 25 години ќе ги лаже вака децата. :D Шала на страна ако дојде и Мастур до крај на Јануари или на лето ќе биде подеднакво интересно да се прати и Кастиља. Асенсио, Одегард, Минк Питерс и Хачим Мастур па па па

ќе го видиме овој Лукаш Силва, мене вака од видеава Ок ми изгледа, има градба ко Кедира за таа позиција е топ, башка и силен удар има, уште подобро.
Ако се земе впредвид дека Кедира ќе си иде на лето, Чаби ни замина годинава, за Иљара исто се шпекулира дека е веќе договорен, Модрич тера накај 30 год. и се почесто се повредува, тогаш на место е трансферов...

Крос не извади годинава, не ми се верува каков играч земавме...

Како бе Модрич се почесто се повредува? Еднаш се има повредено во дресот на Реал, а тоа е сеа оваа повреда, и тоа на утакмица со репрезентацијата.

ќе се повредува ( со оглед на годините) на тоа мислев, се извинувам ако се навреди случајно.
Ако имам некоја друга грешка у правопис те молам известиме ... види разглеј и постари постови.

ќе се повредува ( со оглед на годините) на тоа мислев, се извинувам ако се навреди случајно.
Ако имам некоја друга грешка у правопис те молам известиме ... види разглеј и постари постови.
Добро извини што те корегирав, не реагирав на печатна грешка туку на погрешна информација а ти уствари на друго си мислел.
А и не гледам како со текот на годините се почесто ќе се повредува. Играч што е склон на повреди ќе се повредува и на 20 години. Модриќ не е тоа. А за во иднина никој не може да предвиди.

тоа да, али со оглед на годините тоа и следува ако не се лажам, на тоа ми беше и акцентот у случајот со Модрич, дај боже и на 35 да игра на ова ниво шо се вика, ко Пирло, без повреди, али ќе видиме .... времето ќе покаже, чим Чаби го пуштивме за 7-8 милки ради тоа што имал 33 год. ништо више не би ме чудело

Баш овој трансфер нема никаква логика. Овој играч никој од нас го нема гледано. Единствено нешто што прочитав е дека е бокс ту бокс, што значи Кедира ќе си оди. Од друга страна не е кажано дека Кедира ќе си оди зимово. Ако е така тогаш да оправдано е.

Е сега ако го купуваме анонимусов за замена за Иљара кој впрочем не е прва замена за Модрич туку Иско кој му го зеде местово тогаш не знам што да кажам. Замена во играч кој игра во друга лига и тек треба да се носи со играње во голем клуб и интегрирање, wtf човече, ќе добие 2-3 утакмици цела полусезона, од кои пола ќе ги изигра лошо. Особено недај боже Крос и Модрич заедно се повредени па треба овој да ни ги спасува натпреварите во ЛШ. :pos:

Ако е купен за иднината, тогаш не треба да се развива во некоја екипа?
Најдобар начин е кога се играат натпревари, ја не гледам како да се биде 3та замена за една позиција ќе му помогне да биде тој лидер во средината кој го чекаме со години.:aplauz:
И впрочем зар немаме фјучр проект во Касемиро?
И Касемиро и Иљара и Кедира се подобри од играчов, на кој ќе му требаат години додека да заигра знаејќи го Карло и изборот на играчи на клучните позиции.

Кој и да го мислел трансферот очигледно е на тешки дроги, или станува збор за мастер план од позадина да се исперат пари. За дресови не е сигурно, анонимус е и во Бразил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom