Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Одговори на прашањето како што треба,ебати Македончињата...

Стварно на ова дете 80 000 евра плата ќе му давате? Таква информација сретнав.
за тоа дете се тепаше пола Европа...не е ни чудно да е таква платата,мада нема официјално ништо од Реал,освен потврда за трансферот[DOUBLEPOST=1421922540][/DOUBLEPOST]
И да не ми биде за џабе доаѓањето во ваш Фан Клуб, кажете за кој че навивате во Купот? (и фала шо ќе навивате за нас)
сега го гледам тоа..и чисто ме занима друже ,на дуелите со Атлетико вие за кој навивавте...

Пошто за со Реал веќе знаеме,а Атлетико лани ви ја зеде ЛаЛига од дома :D , + ве избаци и од ЛШ...

10444359_906203799426083_8919269684324458598_n.jpg

ќе треба и Кастиља да гледаме од сега натаму...(ако има линкови ) :D

моментално структурава на тимов како целина, со тренери вклучително, многу ми се свиѓа како се развива.
Анчелоти го имаме у наредни 5 години ко тренер за сигурно ( ова ни се нема случено не памтам ја од кога),
Зидан и Јеро како идни можни тренери моментално стажираат кај Карло што е голем +.
Младиве играчи ко Хесе, Черишев, Одегард, Де Томас може многу лесно за година две и првотимци да ни станат, неспорни квалитети се . Од друга страна ги имаме Карвахал, Варан, Иско, Хамес играчи кои веќе играат константо а пред нив се најдобрите/најплодните години.
Башка ги имаме Рамос/Роналдо/Бале/Крос/Модрич јако уиграни и наредни 4-5 години да даваат све најдобро од себе за тимот.
Така да у Многу поволна ситуација сме моментално, со супер изгледни шанси така и да биде и у наредни 10 години според моменталнава играчка (малдинска)/тренерска структура.
Љајк за Перезот :)

Вечер или најкасно до утре го земаме и Лукас Силва...
А Иљара во Билбао за 20 милки сутра.. (паметно)

за 3 сезони,70мил за Иљара(коа ќе се фати со Ирина и коа ќе продава многу дресови :P )

Само некако детево ко да има гомна карактер ми седи. Дај боже да грешим, ама некако многу лета у облаци.

Само некако детево ко да има гомна карактер ми седи. Дај боже да грешим, ама некако многу лета у облаци.
Од кога тоа ние се грижиме за карактерите на фудбалерите? :D Апла е рано да се прогнозира али ако цели и се стреми високо и е арогантен поради тоа и егоцентрик, знаеме на кого личи овај опис и знаеме дека воопшто нема да ни е гајле за карактерот. Многу фактори се во игра, за 2-3 години ќе се знае по кој пат ќе оди. Засега, тоа што ветува и на големо што се зборува за него е само плус.

Од кога тоа ние се грижиме за карактерите на фудбалерите? :D Апла е рано да се прогнозира али ако цели и се стреми високо и е арогантен поради тоа и егоцентрик, знаеме на кого личи овај опис и знаеме дека воопшто нема да ни е гајле за карактерот. Многу фактори се во игра, за 2-3 години ќе се знае по кој пат ќе оди. Засега, тоа што ветува и на големо што се зборува за него е само плус.
По муабетиве дека сегде кај што бил по европскиве клубови барал уште сега да игра во прв тим. Па јеботе, 16 години има а бара првотомски статус. Не му е ова Норвешка.
Ама ајде, дај Боже да грешим. Ама нешто длабоко у мене прогнозира дека нема да успее заради летање у облаци :D

По муабетиве дека сегде кај што бил по европскиве клубови барал уште сега да игра во прв тим. Па јеботе, 16 години има а бара првотомски статус. Не му е ова Норвешка.
Ама ајде, дај Боже да грешим. Ама нешто длабоко у мене прогнозира дека нема да успее заради летање у облаци :D
Nah, скромно е детето, само сака да се осигура за својата иднина. Мислам дека и тој и татко му знаат дека може да има добра иднина па вака играат, нема што да ги обвинуваме тоа е тоа.

И ја го мислев така од почетокот, ама некако го сменив мислењето незнам зошто, така ми делува на лик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom