Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за тоа дете се тепаше пола Европа...не е ни чудно да е таква платата,мада нема официјално ништо од Реал,освен потврда за трансферот[DOUBLEPOST=1421922540][/DOUBLEPOST]Стварно на ова дете 80 000 евра плата ќе му давате? Таква информација сретнав.
сега го гледам тоа..и чисто ме занима друже ,на дуелите со Атлетико вие за кој навивавте...И да не ми биде за џабе доаѓањето во ваш Фан Клуб, кажете за кој че навивате во Купот? (и фала шо ќе навивате за нас)
Јас сум антички МакедонецОдговори на прашањето како што треба,ебати Македончињата...
Од кога тоа ние се грижиме за карактерите на фудбалерите?Само некако детево ко да има гомна карактер ми седи. Дај боже да грешим, ама некако многу лета у облаци.
По муабетиве дека сегде кај што бил по европскиве клубови барал уште сега да игра во прв тим. Па јеботе, 16 години има а бара првотомски статус. Не му е ова Норвешка.Од кога тоа ние се грижиме за карактерите на фудбалерите?Апла е рано да се прогнозира али ако цели и се стреми високо и е арогантен поради тоа и егоцентрик, знаеме на кого личи овај опис и знаеме дека воопшто нема да ни е гајле за карактерот. Многу фактори се во игра, за 2-3 години ќе се знае по кој пат ќе оди. Засега, тоа што ветува и на големо што се зборува за него е само плус.
Nah, скромно е детето, само сака да се осигура за својата иднина. Мислам дека и тој и татко му знаат дека може да има добра иднина па вака играат, нема што да ги обвинуваме тоа е тоа.По муабетиве дека сегде кај што бил по европскиве клубови барал уште сега да игра во прв тим. Па јеботе, 16 години има а бара првотомски статус. Не му е ова Норвешка.
Ама ајде, дај Боже да грешим. Ама нешто длабоко у мене прогнозира дека нема да успее заради летање у облаци![]()
Брат на Кевин Константкој е овој последниот?