Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Емили Ратајковска е downgrade за Роналдо после Ирина не заебавајте.
Или пак кога веќе го жртвуваме Роки нека си ја земе Тејлор Свифт, таман и американскиот пазар ќе го земеме. Има да фрчат дресови на сите страни.[DOUBLEPOST=1421578509][/DOUBLEPOST]Ќе го оставам ова тука.:zver:
10941383_892946610736743_8970063718501576353_n.jpg

Последно уредено:
вистинската женцка за Роналдо
Pelisterka-kalendar-2015-05.jpg
:misticen:

Иначе со гетафе играме моментално Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Isco, James; Bale, Cristiano y Benzema.

Ирина му еба мајката на Роналдо, не може да се соземе :D

Слабо полувреме, освен пречката на Крос и блокираниот шут на Џејмс, кој патем имаше милион неточни пасови, ништо друго не напраевмо.
Ако не тепамо денеска, нека не го дрват Рамос и Карло дека немало криза у играта, пошто од авион се гледа.

Крос доста понапред игра последниве две,незнам дали има заборавено Карло дека не му е на терен Модрич

Не се нервирајте секако и Барса нема да тепа. :D

Знае некој како се викаше коментаторот од СпортКлуб шо коментираше Валенсија-Реал пред 2 недели?
И кога ви се враќа Модрич?

Тој го седна Роналдо кога беше у најдобра форма, не па сеа.

Нема срце да смени формација. Сака да ја игра ланската, а ни Џејмс е Ангеле, ни па Иско - Алонсо. Нека се врати Лукица што побргу пошто со ваква поставеност сме катастрофа.

И мора да ротира бе, дури и кога ти е погодена формацијата, за да одмори, а не па вака кога не иде. Очигледен е заморот, играчите не се полетни ко пред 2-3 месеци. Шуќур што отпаднавме од купот, ми се чини дека инаку овие истиве 10 души (без голманите) ќе изиграа 10 утакмици за еден месец.

Бенѕе :drk:

Бензема во какво играчиште прерасна, секоја чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom