Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Желба ми е Ројс,се надевам дека ќе испаднат вистинити шпекулацииве.

Пишав шпекулации дека се, инаку извор е Ел конфиденсијал. После писаниево неговиот агент има негирано било каков договор или контакти со луѓе на Реал Мадрид. Според мене неговиот трансфер е можен само ако Бејл си отиде, или евентуално Хесе, па играчиве, освен Роналдо, почесто да ротираат. Инаку ко што разбрав Борусија исто биле заинтересирани за Кедира, додека Атлетико го сака Иљара.

Кога тоа „нема каде да игра“ било проблем да се донесе играч? :) И Крос играше понапред во Баерн па еве сеа има нова улога во Реал. Глеј, Бејл не е таква медиумска ѕвезда како Роналдо, нема толкава продажба на негови дресови, така што уопште не би ме изненадило негово враќање во Англија. Али сепак мислам дека ништо нема да се деси со него, и дека Ројс ќе си остане во Германија.
Па вака
Роналдо - Бензема - Бејл секогаш ќе играат доколку се здрави.
Хамес - Модрич- Крос секогаш ќе играат доколку се здрави.
Ројс не е одбранбен.
Ваква е полисата моментално. Иако сите знаеме дека Иско е можеби подобар од Хамес и Бејл моментално, кога ќе се врати Модрич тој ќе иде на клупа. Нема форма тука и некои си ротирања, се знае кои играчи стартуваат како прва 11ка.
Ројс е преквалитетен за да грее клупа.
Значи единствено ќе се отвори позиција доколку Бејл си замине, ако и само ако.

Инаку околу Крос, тој играше поповлечено и со Гвардиола, всушност тој го скоцка и го усоврши на таа позиција, Карло имаше final touch за да го интегрира во тимот и да го убеди да дојде, супер препознавање на квалитетен нема дилема.

Euro Papers: Real Madrid offer Luka Modric plus £50m for Eden Hazard

Ко прво Азар не вреди повеќе од Лука, не па + 50 милиони фунти тоа иде околу 58 мил евра.. а и кај би играл овој.. безвеза

Ова верно е или тешко Реал да го пушти Лука ?

Ко прво Азар не вреди повеќе од Лука, не па + 50 милиони фунти тоа иде околу 58 мил евра.. а и кај би играл овој.. безвеза

Ќе го пушти. Ако доплатата е во спротивен правец. :)

Според мене единственa ситуација во која Реал би тргнал по Азар е само во случај доколку Манчестер понуди некоја болесна сума за Бејл. Ја лично мислам дека Азар на позиција крило > Роналдо, за Ројс муабет да не праиме. Само не знам зошто Челзи би продавал играч ко Азар, освен можда ако Меси не го земаат. :) Трансфер кој не би сакал да се оствари а околу кој има шпекулации е Погба, за сумите кои се вртат околу него и колкава откупна клаузула има мислам дека е доста преценет.

Ако го продадат Лука му праќам УЈП на Перез и нека иде 3та лига ... :D

За утрешниов натпревар најдобро би било Кроос-Кедира-Иљара да почнат хамес и Иско да влезат второто од 70+ мин..Немора безпотребно форсирање на лесна утакмица..

10390090_10152798110238001_7376361631420919897_n.jpg

Moneyh... brah.... златната кокошка :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom