Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па вакаКога тоа „нема каде да игра“ било проблем да се донесе играч?И Крос играше понапред во Баерн па еве сеа има нова улога во Реал. Глеј, Бејл не е таква медиумска ѕвезда како Роналдо, нема толкава продажба на негови дресови, така што уопште не би ме изненадило негово враќање во Англија. Али сепак мислам дека ништо нема да се деси со него, и дека Ројс ќе си остане во Германија.
Ќе го пушти. Ако доплатата е во спротивен правец.Euro Papers: Real Madrid offer Luka Modric plus £50m for Eden Hazard
Ко прво Азар не вреди повеќе од Лука, не па + 50 милиони фунти тоа иде околу 58 мил евра.. а и кај би играл овој.. безвеза
Ова верно е или тешко Реал да го пушти Лука ?
Според мене единственa ситуација во која Реал би тргнал по Азар е само во случај доколку Манчестер понуди некоја болесна сума за Бејл. Ја лично мислам дека Азар на позиција крило > Роналдо, за Ројс муабет да не праиме. Само не знам зошто Челзи би продавал играч ко Азар, освен можда ако Меси не го земаат.Euro Papers: Real Madrid offer Luka Modric plus £50m for Eden Hazard
Ко прво Азар не вреди повеќе од Лука, не па + 50 милиони фунти тоа иде околу 58 мил евра.. а и кај би играл овој.. безвеза
Ова верно е или тешко Реал да го пушти Лука ?