Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Босанецот од Шалке му ја зема кариерата на Хесе, толку од него. :)
Само Иско игра, другиве мувла. Нека го извади Крос страв ме фаќа да не умре на терен.

Добро бре кој кур го чува Чикарито незнам .. пушти го во кастиља нека игра човекот барем незнам што се толку заљубени во бензема..

Поклон 1/4 од одбранава. Боси, ќори! Четири шансе имаја у две утакмице, четири гола ни дадоа. Да им ебем племето одвратно!

Шо Пепе, Рамос три гола им поклони у двете утакмице. Пепе крив сеа...Плус Карвахал најслаба утакмица од ка е у Реал, мува без глава беше денеска.

v Getafe (A)
v Cordoba (A)
v Sociedad H)
v Sevilla (H)

Овие се следни 4 лигашки натпревари. Мора да се победат сите 4 па следи гостување на Калдерон. Таму со сите сили на одмазда во најсладок можен момент и одиме на Ла Лига, тоа е тоа.

Е цитирајте ме пак дека арна ни е одбрана...

Нека гледаат сега во лига да не заебат... купов мање битен.

Abe samo ISCO !
So muda igra protuv kosacite. Ke bude haos modric koa ke se vrati poso bale mora da igra isto I james poso se 180m. I zlatni deca ke sedat

Шо Пепе, Рамос три гола им поклони у двете утакмице. Пепе крив сеа...Плус Карвахал најслаба утакмица од ка е у Реал, мува без глава беше денеска.
Двата гола денес беа на Пепе не заебавај.Првата ја изгуби на пола терен и го остави Гризман сам да оди до шеснаесетник,втората излета ко мува без глава пред Торес.

Само нас може ботови ко Торес и Велбек да ни даваат голови

2 работи имам да кажам...

1.Не требаше после таков прв резултат и баш против тепачите да играат со тој тим.требаше одмор.

2. изгледа дека Симеоне ги води играчите пред меч со Реал да преспијат во црква.

Со кејф ќе го гледам ќотекот меѓу барса и атлетико :D
И да,прв пат од кога навивам за Реал да не се нервирам ради отпаѓање од натпреварување,бидејќи и го сакав тоа,за мирна и сигурна ЛаЛига

Хамес да е пола од тоа што го правеше Крос денес,ќе ги отплатеше тие 80 милиони со игри а не со дресови за колумбијките

Ми се свиѓаа фаулите на крај на Карвахал и Иско. Онака чисто да сфатат што прават секој меч.

Колку добар фудбалер е Иско за кратно време успеа достоинствено да го заменува Алонсо иако никогаш не ја нема играно таа позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom