Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Лани пола од асистенциите му беа со десна.
Класика, ќе се улета ко вол и ќе погоди некој на линија :D
Само сега и тоа не му успева, што до тоа што е многу поспор од лани и тешко доаѓа до тие пробиви, што до тоа што и од гол линија да ја набаци Бензема ќе биде у офсајд :D
Има муабети како Бартра го стига близу е до него....

Бејл треба да почни да учи финишинг 101. Пасот на Џејмс. :drk: Какви шанси прави и Роналдо... :drk:

Бензема добар без дркање.

Бејл промаши два зицера, а беше познат по прецизниот шут. Не ми се свиѓа новата улога што ја има. Марсело најбољи у дефанзива за промена. Уште да биде константен наместо ко сега, една добра утакмица и три очајни. Се на се добро е, тимов се уигрува, пасовите се без грешка и перверзии, баш ме интересира статистика.

Роналдо изненадува со несебичноста, како што реков и прееска, уште 3 асистенции комотно можеше да има. Џамес ОД-ЛИ-ЧЕН, подобар него Озил рецимо. Со Ангел не ги споредувам, apples and oranges.

Бејл промаши два зицера, а беше познат по прецизниот шут. Не ми се свиѓа новата улога што ја има. Марсело најбољи у дефанзива за промена. Уште да биде константен наместо ко сега, една добра утакмица и три очајни. Се на се добро е, тимов се уигрува, пасовите се без грешка и перверзии, баш ме интересира статистика.

У грешка фан клуб си :D

Најбоље игра оваа сезона, штета и резултатски што не се рефлектира.

Оваа е една од оние утакмици за кои вреди да искешираш 900 евра да ја гледаш во живо.
Се изнатрчаа, пресинг, мресинг, салта, малта, страшно.

Ако ги критикувавме за Лудогорец, денеска работеа и за таа утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom