Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ме радува што и дефанзивно некако се подобруваме со оваа тројка на средина, нема врска што е Билбао, ако се сеќавате и со Елче си имавме проблеми. Нападот си е стандардно добар.

Родригез супер..се гледа дека почна да учестува и тоа како во играта на Реал..менува страни,ова она..супер супер..Крос ми е некако млитав малку само,можда Иско треба да поигра малку на негово место

Родригез супер..се гледа дека почна да учестува и тоа како во играта на Реал..менува страни,ова она..супер супер..Крос ми е некако млитав малку само,можда Иско треба да поигра малку на негово место
Не може Иско место Крос, назад кој? :) Дај друга комбинација.

Иско ало влезе ќе видеш разлика. Мислам и ти виде у живо која е разликата..

Не може Иско место Крос, назад кој? :)

Бејл со десна додаде како што треба :oops:
Лани пола од асистенциите му беа со десна.
Класика, ќе се улета ко вол и ќе погоди некој на линија :D
Само сега и тоа не му успева, што до тоа што е многу поспор од лани и тешко доаѓа до тие пробиви, што до тоа што и од гол линија да ја набаци Бензема ќе биде у офсајд :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom