Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Која пеза се управата..

Го прашува еден новинар на Бутрагењо дали Чичарито е тој што му треба на Реал,или такво нешто беше...
И тој одговара дека е тој,бла бла,дека работиле долго време на тој трансфер,се било проучено...не било тоа така за 1 ден...

Потоа друг го прашува на Чичарито дали и што има разговарано со Карло?
И тој му одговара дека се се случило на брзина и дека ништо уште немат зборувано...

:pos::pos::pos:

Иначе ДОЈДЕ ДОЈДЕ ЧИКАРИТО!!!! :D
СО СРЕЌА!!! ДА ИМ ГИ ЗАТВОРИШ МУЦКИТЕ НА СИТЕ ШТО ЈАДАТ ГОМНА ДЕКА БИЛ ПРОМАШАЈ :P :D

А Перез каде е? се крие пичката? :D

Или договара некој...

Све прочитав што напишавте во право све за поќе работи али ќе видете дека Чича ќе блеска а истото го викаа иза Модриќ кога дојде...пропаднат трансвер па после видовте..и уште гледате...КЕЈЛОР НА ГОЛОТ СИТЕ УТАКМИЦИ!

ebave transver politikata so ja imate godinava mu dadovte na junajted zlatni igraci a zemavte igraci so koj junajted edvaj 7 mi bese lani neka go prcat sega tie vie kinete zivci so benzema i cicarito

ebave transver politikata so ja imate godinava mu dadovte na junajted zlatni igraci a zemavte igraci so koj junajted edvaj 7 mi bese lani neka go prcat sega tie vie kinete zivci so benzema i cicarito

И Леванте лани беше 10ти, па не значи тоа дека Навас е лош голман

Да се потсетиме на последниот Мексиканец што играше за Реал во чест на Чичарито

Леле ама „сезонава“ бе, коа у прва постава ни беа Пабло Гарсија, Гравесен и Диого! :pos:

Икер
Диого - Рамос - Елгера - Карлос
Гарсија - Гравесен
Зидан
Робињо - Раул - Баптиста

:cuc:

Леле ама „сезонава“ бе, коа у прва постава ни беа Пабло Гарсија, Гравесен и Диого! :pos:

Икер
Диого - Рамос - Елгера - Карлос
Гарсија - Гравесен
Зидан
Робињо - Раул - Баптиста

:cuc:

Шта рећи коју поруку послати коме? :D

Best goal per min avg. in PL (15 goal minimum):
Agüero (1 goal every 115 min)
Henry (122)
Van Nistelrooy (128)
@chicharito (131)
Van Persie (136)

That means Chicharito is the 4th most efficient goal scorer in the HISTORY of the PL, only behind Aguero, Henry and Van Nistelrooy.

Трансферот на Чичарито е добар и за играта на Бензема, Бензема кога има конкуренција игра добро, не доволно добро за тим како Реал, али ако ништо друго барем повеќе се залага. Лани кога единствена конкуренција му беше Мората имаше моменти каде играше одлично, сега со доаѓањето на Чича ваљда ќе му дојде и него малку паметот и ќе го мрдне тој газот дебел.
Фергусон секогаш знаеше да одбере јаки напаѓачи, самиот беше напаѓач и знаеше да процени и талент и што му треба, глеј, тројца наши има на листава :D

сериозно сега не дека е играчиште и пол ама многу негативно гледате на трансферов, дефанзивците во Ла Лига не се толку снажни, може да се рва со нив. Само проблем гледам при корнери. Во Англија кога се изведува корнер, Чичарито му пречеше на голманот, се буташе во него, а гледам во Шпанија дека голманот е светиње во петерецот, не смее ни да му дише туѓ играч а ова е еден од неговите адути. Како што и кажав уште пред недела дена тука, негов најголем адут е брзината, последнава сезона како да ја изгуби и затоа не добиваше многу шанси а дали ќе ја поврати ќе видиме кај вас. За тоа дека е мирен и скромен нема збор :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom