Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
На Реал му треба еден напаѓач и ништо повеќе (Суарез или Агуеро), едино ако Кедира си оди може да се земе некој од средина.

Едит: И може да се земе некое дете ако се покаже на светсково :pos:

Последно уредено:
Бројкиве со фластер им се правени.
Абе дефинитивно сезонава најгадни дресови имаме :facepalm:

Викнете ги Ливерпулците да ни се смеат

Фонтот ми се свиѓа. Ама розевиве, и розевите линии од позади на првиот се чист промашај.

На Реал му треба еден напаѓач и ништо повеќе (Суарез или Агуеро), едино ако Кедира си оди може да се земе некој од средина.

Едит: И може да се земе некое дете ако се покаже на светсково :pos:

Не до толку, на Реал му треба Лукаку само и замена за Пепе, Рамос настрана Варан, асална замена мислев(враќање на Гарај)

10364183_809854029027769_3556156729011967474_n.jpg

Бар Икер и Диего ќе личат на нешто.

Мрежата на Спајдермен ќе остане не допрена

10364183_809854029027769_3556156729011967474_n.jpg

EDIT: Добро е... не сум единствениот што помисли на него :D

Некој член погоре спомна неможе бе најјакиот плеј во Премиер Лига ( Модрич) да кошта 40 милиони, а детиште копиљ како Погба по една солидна сезона да има цена од 80 милиони(има потенцијал да).. ама верно е дека си ги преценувате играчите лани Шарави имаше појака сезона одколку Погба годинава па не викавме Марсело+Мората+50 за него :icon_lol:
Ти не ама имаше личности што велеја 50 милиони за него и плус играч. Секој играч си вреди онолку колку клубот си го цени, цена не значи дека некој е 'послаб' или 'појак' или па помалку талентиран. Погба докажува 2 сезони со ред константност и потенцијал тоа е маубетот, и за сениорскиот тим на франција исто :)

Зошто да фрламе по 60-70 м за Суарез или Агуеро , кога може да искористиме да го земиме Лукаку од Челзи за некои 30м максимум , а за иста сума да го шитниме телето во Арсенал или другите клубови што го бараат . И дај заебете дека ќе даде некој 50-60 м за Погба или Видал ... Не правете глупави споредби за Фалкао кога фалкао додека играше во Атлетико Мадрид се истури од давање голови а игра во лига со Реал и Барса кои се во топ 5 тимови во светот , а Јувентус во претходниве 2-3 сезони игра во најслабата до сега Сериа А .

.. не се жалете. Од помаранџестите, погрди нема да извадите. :)

Сакаш да не утешиш, нели ?
Не зезај бе... :sick:

10299100_775238049173662_619642877839602985_n.png

Стреит сум, али бојава ми е подобра за нијанса од онаа жуто-кафеавана што ја имавте. :coffee: Башка и фонтот е далеку подобар, отколку мизернион ко ја да сум го пишувал :LOL:

Ка го гледам дресов од позади, многу ме потсеќа на некој дрес од Баерн, не знам од која сезона.

алоооо дечкииии алоооооооооооооооооооо

што напнавте тука со Погба и Видал?
тоа на другарите(под 11 години деца) ќе им расправате филмови за најдобар дм играч,за 80-90мил,и курци палци-тука НЕ...тоа е фан клуб на Реал Мадрид,значи зборуваме за тим кој што има освоено 10 ЛШ титули,не за некој второлигаши...
CALMA малку ќе ве молам... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom