Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко не се бламирај, само еден член го пиша тоа... незначи дека цел фан клуб се сложува со него. Ај сега ќе пишам кај мене Љоренте > Цел тим на Реал ( @blanco :icon_lol: ), па дојди пак клешти се тука.... Ама ај важно си ги доби лајковите

:facepalm:
Јас се бламирам???Да не излажав нешто???Само јас да не сум приметил дека се лупате од земја со цените на Погба и Видал?И кога ке пишам кај вас во фан клуб дека сум прочитал,не значи дека за сите вас важи (стварно незнам па ти како се најде прозван).Пак еве ке ти кажам,слеп човек ке види дека си ги преценувате вашите играчи(некои од вас),а туѓите ке сте ги купиле за 3 кила семки и на двеста рати.Па и редовно после таква глупост иде и она одвратноно сликиче со оклештениот марота!

ако гледаме така и Хесе е 90 мил евра,а Модриќ вреди 3 декари место на месечината
позз
А ко Погба беше дете на Реал и играше во Реал сега наместо во Јуве колку ќе вредеше 100 милиони? Не ми го споредвај Хесе со Погба те молам детето е огромен талент али Хесе не е ни на клупа за репрезентацијата на Шпанија.

А другите шо зборате дека не сме биле ни полуфиналисти ни слично аман бе не качете зелени од кога по то ја диктирате цената? Значи Фалкао требаше 20 милиони да се продај :)[DOUBLEPOST=1401633986][/DOUBLEPOST]
Ги читав во фан клуб - би прифатиле ако понудата била Марсело + Мората + 50 мил еура за погба :pos:.Абе од стол ке паднев.А па за видал истата комбинација ама + 100 мил еура :pos::pos::pos:.Ех оваа моја чудесна земја...
Стварно не е фер да етикетираш цел фан клуб поради глупостите на неколку. Сега ние треба да фатиме да се смејме како цел интер фан клуб Кутињо кога дојде го праеше Марадона ( на пр) или како ?

А ко Погба беше дете на Реал и играше во Реал сега наместо во Јуве колку ќе вредеше 100 милиони? Не ми го споредвај Хесе со Погба те молам детето е огромен талент али Хесе не е ни на клупа за репрезентацијата на Шпанија.

А другите шо зборате дека не сме биле ни полуфиналисти ни слично аман бе не качете зелени од кога по то ја диктирате цената? Значи Фалкао требаше 20 милиони да се продај :)

А ти споредуваш репрезентација како моментална Шпанија со репрезентација како Франција???? Во Шпанија нема да може Давид Силва, Фабрегас да си фати асално место како Погба во Франција а камоли Хесе, и не си го гледал очигледно детето , поголем потенцијал за крилен играч нема во светот од него, најкомплетно крило ти е

Јас се бламирам???Да не излажав нешто???Само јас да не сум приметил дека се лупате од земја со цените на Погба и Видал?И кога ке пишам кај вас во фан клуб дека сум прочитал,не значи дека за сите вас важи (стварно незнам па ти како се најде прозван).Пак еве ке ти кажам,слеп човек ке види дека си ги преценувате вашите играчи(некои од вас),а туѓите ке сте ги купиле за 3 кила семки и на двеста рати.Па и редовно после таква глупост иде и она одвратноно сликиче со оклештениот марота!

Видал е најдобриот б2б играч во светот заедно со Туре. Ако Давид Луиз вреди 60М сакам да ми кажиш колку го проценуваш Видал кој е во животна форма.

Инаку утре се игра пријателска помеѓу легендите на двата тима, за чудо за ваков натпревар и двете екипи ги собраа скоро сите свои ѕвезди, фалат уште Дел Пиеро и Раул.

А ти споредуваш репрезентација како моментална Шпанија со репрезентација како Франција???? Во Шпанија нема да може Давид Силва, Фабрегас да си фати асално место како Погба во Франција а камоли Хесе, и не си го гледал очигледно детето , поголем потенцијал за крилен играч нема во светот од него, најкомплетно крило ти е
Пак ќе се повторам не реков дека детето нема квалитет напротив јас го сакам во Јуве. Фабрегас е изгубен Германец за него не коментирам. Јас пак ќе речам ако Погба играше за Реал сега сите ќе лупавте цени како 100 милиони а недај боже за некој клуб од Англија тогаш трансферите на Роналдо и Бејле ќе беа споени како една сума. Хесе е одличен али нема оставено сеуште ни 50% од белегот кој Погба го оставил досега. Погба тие најкомплетниот CM моментално во светот а CM да најдиш комплетен и двата знајме дека е претешко денес плус детето е 21 и има потенцијал да биде еден од марсовците денешни. Пак ќе речам се си се сведва на кој колку бара тоа тие трансфер пазар.

Пак ќе се повторам не реков дека детето нема квалитет напротив јас го сакам во Јуве. Фабрегас е изгубен Германец за него не коментирам. Јас пак ќе речам ако Погба играше за Реал сега сите ќе лупавте цени како 100 милиони а недај боже за некој клуб од Англија тогаш трансферите на Роналдо и Бејле ќе беа споени како една сума. Хесе е одличен али нема оставено сеуште ни 50% од белегот кој Погба го оставил досега. Погба тие најкомплетниот CM моментално во светот а CM да најдиш комплетен и двата знајме дека е претешко денес плус детето е 21 и има потенцијал да биде еден од марсовците денешни. Пак ќе речам се си се сведва на кој колку бара тоа тие трансфер пазар.

Некој член погоре спомна неможе бе најјакиот плеј во Премиер Лига ( Модрич) да кошта 40 милиони, а детиште копиљ како Погба по една солидна сезона да има цена од 80 милиони(има потенцијал да).. ама верно е дека си ги преценувате играчите лани Шарави имаше појака сезона одколку Погба годинава па не викавме Марсело+Мората+50 за него :icon_lol:

10299100_775238049173662_619642877839602985_n.png

Дресојве изгледа T-Home ни ги има праено...

Погба најкомплетен ЦМ. :eek: Оу бичес.

Портокаловите беа премија за овие бе...

Ќе дојдат и неговите 5 минути на ред... ќе заигра еден ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom