Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Feel the different!!
10154164_609064459185127_6949390219324243735_n.jpg
:pos: Каков циган мајко мила.

Инаку за вечер би бил задоволен со нерешено, па на пенали да се решава и некако да успееме да освоиме. Песимистички глеам на овој меч, не ми е веројатно некако дека ќе тепаме без Крис, само он знае гол да дае. И за оние што викаат дека Реал играл без Роналдо. Реал не е само без Роналдо, туку и без Кедира и Хесе и Арбелоа и Марсело, а може и без уште некој. Ова се играчи кои сите можат комотно да бидат првотимци во овој тим.

Песимист сум зашто нема да имаме играч од клупа, кој може да смени нешто. Измени се знае дека ќе бидат Мората, Касемиро и Иљараменди. Сите знаеме дека доколку водиме, измените ќе бидат, Варан, Начо и Иљараменди. Ич не ми се допаѓа клупата. Избор нула.
Сепак, одиме на победа.

Здраво фан клуб Реал Мадрид, веќе од почетокот од моето зачленување оја следам темава, до денеска не сум пишувал, се надевам дека имам лесна нога и ќе победиме.
Секогаш прогнозите за елкласикото ми беа погрешни, затоа само ќе кажам нека се разиграт сите играчи, нека даваат се од себе, така победата нема каде да бега.
Најранливи сме во средината, се надевам ќе имаме малку среќа таму.

Мората со гол го решава натпреварот и добиваме официјална потврда од @Drettica дека Мората е Мориентес за сиромашни + мотивација пред полуфиналните дуели во ЛШ. :cool:

Мората со гол го решава натпреварот и добиваме официјална потврда од @Drettica дека Мората е Мориентес за сиромашни + мотивација пред полуфиналните дуели во ЛШ. :cool:
Ја мислам дека ќе биде реприза од класикото кога ги тепавме со втор состав и дека Мората - Бензема ќе кидаат утакмицата. Ваљда ќе му појде на Бензи оти ми стои на аватар :oops:

управо е човекот...вика дека не се залагаат за тимот како шо треба(посебно кога мавта со раката како само телефони да ги интересира)
каде е мадридизмот? нешто во таа смисла.....ахх еден ваков тренер да имаме,па да земе тоа дреновата прачка,и да видеш како ќе трчаат :) :)

Панталониве од полу-матура ? :unsure:

1926876_819153428113764_1592354606876089408_n.jpg

...а што е личен наш Бејл... пу пу пу :D

^^ Не збори за залагањето на терен, туку за тоа што не ги почитуваат навивачите.
Стариов е лут дека никој од играчите не му застанал да му даде автограм, и вели дека е еден од социосите на клубот и не заслужил играчите да не застанат ни да се поздрават. Заради тоа збореше дека не го заслужуваат дресот на Реал, зошто не знаеле што значи да се носи белиот дрес :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom