Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Feel the different!!
:pos: Каков циган мајко мила.

Инаку за вечер би бил задоволен со нерешено, па на пенали да се решава и некако да успееме да освоиме. Песимистички глеам на овој меч, не ми е веројатно некако дека ќе тепаме без Крис, само он знае гол да дае. И за оние што викаат дека Реал играл без Роналдо. Реал не е само без Роналдо, туку и без Кедира и Хесе и Арбелоа и Марсело, а може и без уште некој. Ова се играчи кои сите можат комотно да бидат првотимци во овој тим.

Песимист сум зашто нема да имаме играч од клупа, кој може да смени нешто. Измени се знае дека ќе бидат Мората, Касемиро и Иљараменди. Сите знаеме дека доколку водиме, измените ќе бидат, Варан, Начо и Иљараменди. Ич не ми се допаѓа клупата. Избор нула.
Сепак, одиме на победа.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.627
Поени од реакции
5.270
Здраво фан клуб Реал Мадрид, веќе од почетокот од моето зачленување оја следам темава, до денеска не сум пишувал, се надевам дека имам лесна нога и ќе победиме.
Секогаш прогнозите за елкласикото ми беа погрешни, затоа само ќе кажам нека се разиграт сите играчи, нека даваат се од себе, така победата нема каде да бега.
Најранливи сме во средината, се надевам ќе имаме малку среќа таму.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мората со гол го решава натпреварот и добиваме официјална потврда од @Drettica дека Мората е Мориентес за сиромашни + мотивација пред полуфиналните дуели во ЛШ. :cool:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мората со гол го решава натпреварот и добиваме официјална потврда од @Drettica дека Мората е Мориентес за сиромашни + мотивација пред полуфиналните дуели во ЛШ. :cool:
Ја мислам дека ќе биде реприза од класикото кога ги тепавме со втор состав и дека Мората - Бензема ќе кидаат утакмицата. Ваљда ќе му појде на Бензи оти ми стои на аватар :oops:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
управо е човекот...вика дека не се залагаат за тимот како шо треба(посебно кога мавта со раката како само телефони да ги интересира)
каде е мадридизмот? нешто во таа смисла.....ахх еден ваков тренер да имаме,па да земе тоа дреновата прачка,и да видеш како ќе трчаат :) :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.663
Поени од реакции
59.607
Панталониве од полу-матура ? :unsure:

...а што е личен наш Бејл... пу пу пу :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^^ Не збори за залагањето на терен, туку за тоа што не ги почитуваат навивачите.
Стариов е лут дека никој од играчите не му застанал да му даде автограм, и вели дека е еден од социосите на клубот и не заслужил играчите да не застанат ни да се поздрават. Заради тоа збореше дека не го заслужуваат дресот на Реал, зошто не знаеле што значи да се носи белиот дрес :D

Kajgana Shop

На врв Bottom