Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
озбичен си дека навиваш за реал?

да те потсетам пред 2-3 месеци пиша дека роналдо ти бил најомразен играч
Сериозен сум, Роналдо не е Реал Мадрид, тој е играч за кој немам добро мислење, толку.

Сериозен сум, Роналдо не е Реал Мадрид, тој е играч за кој немам добро мислење, толку.
Ја би те советувал да продолжиш да ја читаш темава како што си ја читал и да не пишуваш во неа, совет како еден мадридиста на друг.

таман работа нека си пишува, ама изгледа слабо го прати фудбалов

таман работа нека си пишува, ама изгледа слабо го прати фудбалов
Затоа што го мразам Роналдо?

Не е фер, секој фанклуб има понекој албанец, само реал досега немаше, да се чувствува рамковниот дух малце:ROFLMAO:

Затоа што го мразам Роналдо?

Не е фер, секој фанклуб има понекој албанец, само реал досега немаше, да се чувствува рамковниот дух малце:ROFLMAO:

Па да, не гледам друго разумно објаснување за да го мразиш најдобриот играч на омилениот клуб

Па да, не гледам друго разумно објаснување за да го мразиш најдобриот играч на омилениот клуб
Добро, не се сложувам и со тоа, но нејсе, важно сите овде навиваме за Реал.

Ова е некој тест? ако не ми е најдобар роналдо паѓам ли?[DOUBLEPOST=1397667648][/DOUBLEPOST]
Затоа што сум албанец ли?

А ја од кај да знам дека си од браќата наши, не ти пишува на профилната, чисто такви навивачи нејчиме :D (Шо го мразат најдобриот)

А ја од кај да знам дека си од браќата наши, не ти пишува на профилната, чисто такви навивачи нејчиме :D (Шо го мразат најдобриот)
Добро тогаш, ако го шитнеме Роналдо, тогаш можам во темава да доаѓам?:icon_lol:

Добро тогаш, ако го шитнеме Роналдо, тогаш можам во темава да доаѓам?:icon_lol:

Па и паметен си да си ибеш семката :D[DOUBLEPOST=1397669225][/DOUBLEPOST]1397663582_428221_1397663660_noticia_grande.jpg

Вака вака вака вака

Последно уредено:
10273623_620404931386356_1698268014389308324_n.jpg

Ми стигна таксито, цепам за Валенсија. Чао :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom