Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Utee koi ne igraat od dortmund mi treba informaciha

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ако ја потценат Борусија ради слаба форма,повредени играчи и ред други работи ќе им се деси исто(и бетер ) од онаа на Баерн со УТД..
Ако се мотивираат како лани реваншот(не верувам) 3 разлика не им бега...

Останува да видиме на што психа се...

Немa место зa подценувaне! Во ШЛ е истинaтa. Сегa се изкупувa винaтa од мечот со Севилиa.

Дортмунд игра фудбал каков што нас не ни одговара, особено сезонава со новите тактики на Карло. Се надевам дека нема да има грешки особено од централните, а и нема да биде лошо Пепе да отседи на клупа овие 2 утакмици со Борусија, пошо тие се навикнати на искористување на грешки а овој се уби од правење последниве утакмици, а и неговата историја со важни натпревари е за смеење.
Дани - Рамос - Варан - Коентрао би била најдобра комбинација, а и го преферирам Алонсо на клупа бидејќи е пребавен да се носи со спринташите во нападот нивни, Модрич - Иљара - Ди Марија. Нападот се знае, само да не бидат себични.

ако ја потценат Борусија ради слаба форма,повредени играчи и ред други работи ќе им се деси исто(и бетер ) од онаа на Баерн со УТД..

A Баерн ги потцени УТД? Ти ја гледаше утакмицата или виде само 1-1, а очекуваше 0-10, па си викаш Еј види ги овие, изиграле нерешено на Олд Трафорд?

Абе размислете убаво што пишувате пред да стиснете Испрати мислење, не лупајте глупости само колку да сте интересни.

Сонував како сме изгубиле 1-2, а пред тоа сме воделе 1-0 и сите сме плукале по Анчелоти дека се губел на големи натпревари. :unsure:

Utee koi ne igraat od dortmund mi treba informaciha

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Шмелцер, Суботич, Бендер, Гундоган, Левандовски, Куба.

Имајте малце милост вечерва и Среќно (y)

Со казната за Барселона денес од Фифа само се потврдија сите сомневања дека имале институционална поддршка од Уефа и од Шпанската Федерација(казна има и за нив 500.000 евриќи) и сите неправилности кои ги правеле од 2009 наваму некој ги премолчувал и ги одобрувал (a се сеќаваме и за изјавите на Блатер за меси како е добро момче и дека многу го сака), денес изгледа пукнала тиквата и изречена е казна од 1 година забрана за трансфери. Еден ден и сите валканици ке изелзат на виделина.....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom