Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Povredata na Arbeloa e postrasna od odcekuvanjata I nema da nastapi dva meseca.

Za so malaga trenirale so varan I pepe, I isco mesto di maria

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Еве ви уште една добра вест , наводно се зборува дека Бензема ќе одбиел богата понуда од ПСЖ и ќе потпишел нов договор со Реал до 2017.

шала на страна,ама Бензема последниот месец ми се допаѓа многу како игра..

Цел тим на Неверкузен беа у публика пошто сеа играме у сабота, може ќе научат како се игра против фаворите. Ја Бестиа Негра.:P
Таман му пишувам на ЕлНињо го нема Боби да не ребри... оно ете го со цитат :love:

Таман му пишувам на ЕлНињо го нема Боби да не ребри... оно ете го со цитат :love:
Извини шо закаснив, го гледав божеството наречено Гомез како со ѕверската техника и осет ги реши Губентус, и го симна од подиумот царот македонски Љоренте на бланко.

Годинава мислам фудбалериве на двете екипи и у баскет да се пробаат кој е појак,изглеа нема да е доволно у фудбал....:icon_lol:[DOUBLEPOST=1394748212][/DOUBLEPOST]
Извини шо закаснив, го гледав божеството наречено Гомез како со ѕверската техника и осет ги реши Губентус, и го симна од подиумот царот македонски Љоренте на бланко.

Абе Ули стварно изглеа у затвор отиде,и на форумов го снема обично и за баскет коментираше.....:pos:

Still Real Madrid > Баљерн
:icon_lol:

1493216_10151981069889773_1996946406_n.jpg

Нешто имам лошо чуство за вечер.....да не ја заебаме работата во Малага

Мислам дека Хесе треба да биде стартер на наредниве две, особено со Барселона. Карло малку ме разочарува.

http://www.goal.com/en-gb/news/3277...26/ancelotti-jese-understands-substitute-role

Инаку Ди Мариа одбил да игра против Малага денес, ради страв од суспензија ако добие жолт картон, така да Иско ќе игра по лева страна.

Мислам дека Хесе треба да биде стартер на наредниве две, особено со Барселона. Карло малку ме разочарува.

http://www.goal.com/en-gb/news/3277...26/ancelotti-jese-understands-substitute-role

Инаку Ди Мариа одбил да игра против Малага денес, ради страв од суспензија ако добие жолт картон, така да Иско ќе игра по лева страна.

Како уствари смеј играчо да одбија да не игра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom