Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не го ругајте Озил до тој степен сега. Тој не побара трансфер во Барселона за да му се ситиме за секој пораз. Напротив имаше 4-5 пати изјавено дека сака до крајот на кариерата да остане во Реал и сигурен сум дека ако беше до него ќе останеше. Сепак повеќе асистенции од Чави и Иниеста заедно правеше и беше втор најдобар играч, нормално дека секој жалеше за неговиот трансфер.

Сега друга работа е што тоа излезе на подобро ама нема врска тоа со Флорентино, кој имаше други планови со изгледот на тимов.

Да земеш 50 милиони за играч кој после 70 минута душа нема е фантастичен потег.
Ја би имал играч што трча 50 минути али секој изминат метар да вреди нешто отколку играч што трча над 10 км секоја утакмица залудно.

Ја би имал играч што трча 50 минути али секој изминат метар да вреди нешто отколку играч што трча над 10 км секоја утакмица залудно.
Кажи ми само каде ќе играше во оваа формација на карло Озил и не ти реплицирам повеќе , тоа што испадна пиче и несакаше да се бори за место во тимот го тргаме настрана .

Последно уредено:
Кажи ми само каде ќе играше во оваа формација на карло Озил и не ти реплицирам повеќе , тоа што испадна пиче и несакаше да се бори за место во тимот го тргаме настрана .
На местото на Иско.

Coentrao kako usrameno devojce od pocetok :pipi:

Tuku muabetive za Ozil , me podseti na situacijata so Robino ako vi teknuva.
I toj bese vo super forma, koga nenadejno si otide. Pa igrase od pocetok nesto vo Man City,
za po edno vreme totalno otape.
Sega super uspeh ke mu e ako u Sanos ili Botafogo go viknat.
Nema da me cudi i Ozil po ovoj pat da trgne.

На местото на Иско.
Многу се изнаигра Иско, така да многу ќе се изнаиграше и Озил. Едноставно со мењањето на тренер, неминовно беше неговото заминување, безразлика дали оваа или следната сезона. :)

Ама ти споредуваш фигуративно кажано „две зла“ и го бираш помалото. Не. Зборуваме конкретно за Озил и дали вредеше да се прифати понудата на Арсенал од 50 милиони евра/фунти. Јас велам таа понуда да. Нормално, не би го шитнал за 20 милиони, ама за 50 со две раце би потпишал. Реално не вреди Озил толку. Башка сам сакаше да си оди.

Карло изјави дека Иљара ќе игра место Модриќ/
Рамос ќе одмарал.Варан на негово место

и да,сега после тој одмор на Модриќ,мислам дека во Вторникот во Шалке ќе биде мен оф д меч со 15км истрчано :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom