Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не прави малери беОд тимовиве само ние сме во врвна форма моментално.
Ја би имал играч што трча 50 минути али секој изминат метар да вреди нешто отколку играч што трча над 10 км секоја утакмица залудно.Да земеш 50 милиони за играч кој после 70 минута душа нема е фантастичен потег.
Кажи ми само каде ќе играше во оваа формација на карло Озил и не ти реплицирам повеќе , тоа што испадна пиче и несакаше да се бори за место во тимот го тргаме настрана .Ја би имал играч што трча 50 минути али секој изминат метар да вреди нешто отколку играч што трча над 10 км секоја утакмица залудно.
На местото на Иско.Кажи ми само каде ќе играше во оваа формација на карло Озил и не ти реплицирам повеќе , тоа што испадна пиче и несакаше да се бори за место во тимот го тргаме настрана .
Коентрао кој го еба а ? Незаслужни мрсули.
Многу се изнаигра Иско, така да многу ќе се изнаиграше и Озил. Едноставно со мењањето на тренер, неминовно беше неговото заминување, безразлика дали оваа или следната сезона.На местото на Иско.
Ама ти споредуваш фигуративно кажано „две зла“ и го бираш помалото. Не. Зборуваме конкретно за Озил и дали вредеше да се прифати понудата на Арсенал од 50 милиони евра/фунти. Јас велам таа понуда да. Нормално, не би го шитнал за 20 милиони, ама за 50 со две раце би потпишал. Реално не вреди Озил толку. Башка сам сакаше да си оди.Ја би имал играч што трча 50 минути али секој изминат метар да вреди нешто отколку играч што трча над 10 км секоја утакмица залудно.