Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
дата на настанотнастануплатакоефициентрезултат28.09.13 23:59Real Madrid - Atletico M2-и гол ќе биде постигнат од пенал
Ајде Пепе фрли се на земја во шеснаесетникот на Атлетико :icon_lol:

Гарант подобро ќе изиграа ако Анчелоти им речеше играјте како што знаете отколку да ги тера со сила да ја играат оваа формација која се гледа дека на никој не му лежи. Со оваа формација може само да ни се посреќи во ЛШ, во Примера до полусезона и ќе бидеме отпишани. И попрво за ова би го кривел тој што го назначи Анчелоти отколку него, очигледно е дека не сака да биде марионета па си тера по негово а тоа досега не му носи никаков успех.

п.с судијата повеќе пати ја допре топката од Бензема. :facepalm:

epa malce dosaden covek deluva deka e :D
zatoa mislam deka napravija greska vasive ne analizirajki gi negovite metodi, iako ima uste igranje do maj, i so Milan i so Chelsea Karlo igrase edna ista formacija ako dobro pametam i mu donese uspesi toa. Sea nego da mu dades odvrzani race kaj vas ke vi donese trojca kopaci + Malouda, Ronaldo, Bale i Teleto out :D

А ете кај отишол Малуда. А па ние се чудиме кај отишол :ROFLMAO:

zatoa mislam deka napravija greska vasive ne analizirajki gi negovite metodi, iako ima uste igranje do maj, i so Milan i so Chelsea Karlo igrase edna ista formacija ako dobro pametam i mu donese uspesi toa. Sea nego da mu dades odvrzani race kaj vas ke vi donese trojca kopaci + Malouda, Ronaldo, Bale i Teleto out :D

Му донесоа играчи од средниот ред за сума од 200милиони а тој игра со двајца орачи и ја прерипува средината ... Арбелоа и Пепе центрираат на главата на Иско кој е метро и желба за растење. Чиниш Ибра го имаме у напад.... а не теле кое со рака да му ја пуштиш од пола метро ќе промаши празен гол :)

Карло цел живот ја игра елката, и не менува ништо. А многу јасно дека ако играш една иста формација во 4 различни лиги нема да имаш успеси...

Карло цел живот ја игра елката, и не менува ништо. А многу јасно дека ако играш една иста формација во 4 различни лиги нема да имаш успеси...

А замисли три лиги има и освоено со формацијата. :D

Ништо, едино дуово од Тотенхем ако влезе па да ја вртиме на сила, или Роналдо од дистанца...

Модрич и Бејл на местото на Иљараменди и Ди Марија.

А замисли три лиги има и освоено со формацијата. :D

Ништо, едино дуово од Тотенхем ако влезе па да ја вртиме на сила, или Роналдо од дистанца...

Со Милан јасно е зошто освојуваше, елката е измислена за италијански фудбал. Со ПСЖ и ја ќе освоев, и тоа не со елка туку со смрека. Со Челзи си изгази Карло, нема тука збор. Нејсе, не ми е муабетот да го омаловажувам Анчелоти, напротив, он е класа тренер, ама како што реков не може таа формација да успева во секоја лига и во сите тимови каде што е тренер. Старомоден тренер е, не менува многу, се придржува само кон своето што го фура од млади дани.

Рамос и Пепе колку се вон форма... Исто и Модрич очаен е вечќе неколку утакмици... А Бензема не го спомнувам.. :D

ФАК!
--- надополнето: 28 септември 2013 во 23:20 ---
Крстете се во диего
--- надополнето: 28 септември 2013 во 23:31 ---
БЕНЗЕМА НЕ ГО ИЗВАДОВТЕ? ВГАЗ СЕ ДА ВИ ЕБАМ НА СИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom