Не знам само зошто го земавме овај кретенов за тренер . Не можам да го гледам бре одвратен ми е , му посакувам се најлошо нека се врати во Италија нека игра таму со двајца копачи да му ебам жената да му ебам !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ovoj Illaramendi moze ne se snaoga pocetnive utakmici ama mnogu dobar fudbaler zedovte, jesda preplaten ama whatever, dajte mu vreme na deteto, koga moze(v) te Ramos i Pepe tolku vreme da gi cekate...
Inace ubavo vi kaza dragonsky, Karlo e toa, igra igraci sto ke mu gi donesat bez razlika dali mu trebale ili ne za negovata igra preku sredina, nema svoe jas ednostavno. Bale, Ronaldo (osven ako ne gi preshalta kako desetka dvajcava) Angele... ne se ova igraci za negovata igra.
ce ja vrtime![]()
Човек со најсериозниот и најозбилниот вид на слепило ми се чинит дека ќе прогледат и ќе сфатит дека Арбелоа НЕ СМЕЈТ ДА ИГРАТ ПРЕД КАРВАХАЛ.И да победиме вечерва , шо аку ко преку кур ми се дојдени веќе вакви утакмици кај шо до 90 та минута морам да гризам нокти,ебати веѓата густа,ебати!

Сети се на зборовите на мурињо : не се менува формацијата на уиграна екипа ... ете овој кретенов смена 4-2-3-1 ги ротира играчите , кажа демек секоја утакмица играл 4-4-2 ама не е точно и се гледа какви резултати имаме . Слично е и во Баерн со Гвардиола смена формација се гушат гол не можат да дадат.Јас неможам да разберам какви тренери се тоа што фураат една формација и една тактита низ целата кариера. Фудбалот еволуира... се менуваат тактики,формации во зависност од противникот,од играчите со кои располага тренерот. Но овој нашиов ги има едни од најквалитетните фудбалери а ги игра на сосема различни позиции....
epa malce dosaden covek deluva deka eЈас неможам да разбераш какви тренери се тоа што фураат една формација и една тактита низ целата кариера. Фудбалот еволуира... се менуваат тактики,формации во зависност од противникот,од играчите со кои располага тренерот. Но овој нашиов ги има едни од најквалитетните фудбалери а ги игра на сосема различни позиции....