Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам само зошто го земавме овај кретенов за тренер . Не можам да го гледам бре одвратен ми е , му посакувам се најлошо нека се врати во Италија нека игра таму со двајца копачи да му ебам жената да му ебам !

Иљара прва постава во Реал Мадрид ? o_O
Абе овој ни за во Кастиља не е

За што ли дадоа 30 милиони да ги праша човек...
Класа напаѓач ќе земеа за тие пари

Ovoj Illaramendi moze ne se snaoga pocetnive utakmici ama mnogu dobar fudbaler zedovte, jesda preplaten ama whatever, dajte mu vreme na deteto, koga moze(v) te Ramos i Pepe tolku vreme da gi cekate... :)

Inace ubavo vi kaza dragonsky, Karlo e toa, igra igraci sto ke mu gi donesat bez razlika dali mu trebale ili ne za negovata igra preku sredina, nema svoe jas ednostavno. Bale, Ronaldo (osven ako ne gi preshalta kako desetka dvajcava) Angele... ne se ova igraci za negovata igra.

абе ом вкафана јас шо ги ебам сета фамилија да му ја силовам.... чао

Ovoj Illaramendi moze ne se snaoga pocetnive utakmici ama mnogu dobar fudbaler zedovte, jesda preplaten ama whatever, dajte mu vreme na deteto, koga moze(v) te Ramos i Pepe tolku vreme da gi cekate... :)

Inace ubavo vi kaza dragonsky, Karlo e toa, igra igraci sto ke mu gi donesat bez razlika dali mu trebale ili ne za negovata igra preku sredina, nema svoe jas ednostavno. Bale, Ronaldo (osven ako ne gi preshalta kako desetka dvajcava) Angele... ne se ova igraci za negovata igra.

Јас неможам да разберам какви тренери се тоа што фураат една формација и една тактита низ целата кариера. Фудбалот еволуира... се менуваат тактики,формации во зависност од противникот,од играчите со кои располага тренерот. Но овој нашиов ги има едни од најквалитетните фудбалери а ги игра на сосема различни позиции....

ce ja vrtime :D
Mavajte
Real Madrid - Atletico M
2-и гол ќе биде постигнат од слободен удар
14.00​

Човек со најсериозниот и најозбилниот вид на слепило ми се чинит дека ќе прогледат и ќе сфатит дека Арбелоа НЕ СМЕЈТ ДА ИГРАТ ПРЕД КАРВАХАЛ.И да победиме вечерва , шо аку ко преку кур ми се дојдени веќе вакви утакмици кај шо до 90 та минута морам да гризам нокти,ебати веѓата густа,ебати!

Човек со најсериозниот и најозбилниот вид на слепило ми се чинит дека ќе прогледат и ќе сфатит дека Арбелоа НЕ СМЕЈТ ДА ИГРАТ ПРЕД КАРВАХАЛ.И да победиме вечерва , шо аку ко преку кур ми се дојдени веќе вакви утакмици кај шо до 90 та минута морам да гризам нокти,ебати веѓата густа,ебати!

Ќе влезе Карвахал место Иско во 80та.... не се секирај :)

Нека тера патот Карло, од 97ма го пратам реал, сме губеле и секакви срања имало ама волку мизерен фудбал немам видено.

Јас неможам да разберам какви тренери се тоа што фураат една формација и една тактита низ целата кариера. Фудбалот еволуира... се менуваат тактики,формации во зависност од противникот,од играчите со кои располага тренерот. Но овој нашиов ги има едни од најквалитетните фудбалери а ги игра на сосема различни позиции....
Сети се на зборовите на мурињо : не се менува формацијата на уиграна екипа ... ете овој кретенов смена 4-2-3-1 ги ротира играчите , кажа демек секоја утакмица играл 4-4-2 ама не е точно и се гледа какви резултати имаме . Слично е и во Баерн со Гвардиола смена формација се гушат гол не можат да дадат.
Се бунеа некој кога викав јас грешка е што го пуштаат Моу а го доведуваат овај кретенов ама сега се гледа дека не сум зборел за џабе .

Јас неможам да разбераш какви тренери се тоа што фураат една формација и една тактита низ целата кариера. Фудбалот еволуира... се менуваат тактики,формации во зависност од противникот,од играчите со кои располага тренерот. Но овој нашиов ги има едни од најквалитетните фудбалери а ги игра на сосема различни позиции....
epa malce dosaden covek deluva deka e :D
zatoa mislam deka napravija greska vasive ne analizirajki gi negovite metodi, iako ima uste igranje do maj, i so Milan i so Chelsea Karlo igrase edna ista formacija ako dobro pametam i mu donese uspesi toa. Sea nego da mu dades odvrzani race kaj vas ke vi donese trojca kopaci + Malouda, Ronaldo, Bale i Teleto out :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom