Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ли ќе губиме бе :(

Mene uste ne mi e verno deka tolku sme azdisale po ovoj. Edinstveno, znaci edinstveno logicno opravduvanje za ova mi e neprodolzuvanje/zaminuvannje so Ronaldo, pa ajde da ja sobereme negovata alternativa pred da ni ja ukrade nekoj. Site ostanati logiki na 'Floro kupi mi igrac' fanovite i eventualni eksperimenti so pozicijata na Kiki bi bile besmisleni, isto ko frizurata na Ramos.

Добро пиша некој погоре, се дури се тера политиката “ќе го земем, па колку сака нека вреди“, ќе гледаме како го цицаат Реал по 100 милиони за играч.

Нека се откаже Флоро, ќе моли догодина левиот и за 80 милиони да ни го дадат, зошто друг освен Реал, еве нека бидат ПСЖ и Сити, нема шанса да им дадат на 80.

За 120 мил се прави екипа кадарна за место у ЛЕ, ако лупнат 120 за Бејл не се нормални.

Најретардирани сме значи, абе преку кур ми идат, незнам на кој начин треба да им се каже на управата дека се дебили, нека дадат и 200М само Коентрао и Ди Марија да не ги дадат...:mad:

IMG00524-20110516-1703.jpg

UUUUU so scared :pos::pos:

Епа да појакиот немачки тим :D

Со нас си немате ништо, на Дортмунд треба да им вратите за ланската сезона. :D

Ако може пак сега Мурињо со Челзи да налета на Дортмунд во ЛШ, кои комедии. Не еднаш, не два пати, ќе испадне трети пат по ред да губи од Дортмунд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom