Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кога почнува Купот на Конфедерации ?

Инаку што ако идниот тренер побарува некој сасвим друг десен бек. Не ми е јасно како работат на трансфери без тренер, или веќе си знаат кој ќе биде новиот тренер па соработуваат

Инаку што ако идниот тренер побарува некој сасвим друг десен бек. Не ми е јасно како работат на трансфери без тренер, или веќе си знаат кој ќе биде новиот тренер па соработуваат
koј и тренер да биде секако дека Карвахал ќе игра пред Арбелоа..има иднина у детето,а и веќе е квалитетен играч..само.....според Марка е официјал,на Реал нема ништо уште...

Второво ќе да е :) Све си мислим дека Јуп ќе биде нов тренер, со оглед на тоа дека и Перез вчера на прес изјави дека Анчелоти има уште една година со ПСЖ и дека ќе го испочитуваат неговиот договор.
А и да се немаат договорено, т.е да не соработуваат со новиот тренер, не би било никаков проблем за Карвахал. Се знаеше дека ќе го вратат, одлично се покажа сезонава во Леверкузен.

И сеа уште фали да го планираат Карвахал како замена за Арбелоа и да се убием :pos::pos:

Ми се допаѓа како се одвива трансфер пазарот досега, паметно работи Зидан. Се покри позицијата онаму кај што бевме најтенки. Сега може комотно да се калкулира што кој каде како Бејл,Кавани,Суарез,Руни,Меси,Иниеста:icon_lol:

абе се е тоа масло на Моу....сигурно он му го има доведено паметото на дедо Перез..и остави на среден играч да му средува тим(играч со визија)...
Колку го подобри Моу тимот,толку и управата....тек ќе се гледат добрите работи што ги има направено тој... :)

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Ми се допаѓа како се одвива трансфер пазарот досега, паметно работи Зидан. Се покри позицијата онаму кај што бевме најтенки. Сега може комотно да се калкулира што кој каде како Бејл,Кавани,Суарез,Руни,Меси,Иниеста:icon_lol:

Мело. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom