Веста е од денес од пред 1 саат на дефенса, можеби има простор за преговори кај него ништо не се знае.
Пред некој ден јас прочитав дека Ливерпул и Суарез ги одбиле 40 те милиони на Реал .Кизнај како е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веста е од денес од пред 1 саат на дефенса, можеби има простор за преговори кај него ништо не се знае.
Тоа значи дека Ливерпул ги одбиле 40 м што ги понуди Реал . Нивно е дали ќе ја прифатат понудата , а на Суарез е дали ќе се договори за платата или во краен случај може сака да остане во Ливерпул (да се бори за ЛЕ) .Пред некој ден јас прочитав дека Ливерпул и Суарез ги одбиле 40 те милиони на Реал .Кизнај како е![]()
Саат и златни ланац даче ти Кришчијано португалац.Значи и со оваа ја вара Ирина..
![]()
Официјален е профилов на Игуаин?
![]()
Ако е,значи дефинитивно ќе си иде
Овој што ќе биде Интернационалниот турнир во Америка, да не знае некој во кој град и држава точно ќе се организира? Зашто ќе бидам тој период во Америка, па да не ми се укаже шанса да им тргнам до хотел и фотосесија со сите играчи да напраам!![]()