Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Веста е од денес од пред 1 саат на дефенса, можеби има простор за преговори кај него ништо не се знае.

Пред некој ден јас прочитав дека Ливерпул и Суарез ги одбиле 40 те милиони на Реал .Кизнај како е :confused:

Пред некој ден јас прочитав дека Ливерпул и Суарез ги одбиле 40 те милиони на Реал .Кизнај како е :confused:
Тоа значи дека Ливерпул ги одбиле 40 м што ги понуди Реал . Нивно е дали ќе ја прифатат понудата , а на Суарез е дали ќе се договори за платата или во краен случај може сака да остане во Ливерпул (да се бори за ЛЕ) . :D

Значи и со оваа ја вара Ирина..
946876_10151666958407164_828517465_n.jpg

Абе Суарез е јак играч (истово и за Бејл го пишав :icon_lol: ) нема збор, ама... според мене не ни е потребен.

Он е многу сличен тип на овие двајца кои веќе ги имаме, не ми е многу различен од стилот на игра на Игуаин (нормално, коа играше асално овој) па ни од Бензема. Нам ни треба друг тип на шпиц, значи класична деветка, тип на Кавани, Левандовски... центарфор шо би рекле! :D

Штета што Левандовски ќе цепа у Баерн, инаку е играчиште, ја сум воодушевен од него, има Се што треба за модерен центарфор, ги има истите карактеристики како Ибрахимовиќ на пример а не е копиле ко него.

Кавани е океј, сеа пишуваат дека Канаваро е најмен да го среди трансферот, но стегање по 60м за него и Бејл не ми е добра опција. Вака фаворит од сенка ми е Бурак Јилмаз и би сакал да го најмиме Алтинтоп и да го собереме! Дечкото е Левандовски за сиромашни, мислам дека би бил добра аквизиција.

Исто глупа ми е и политикава на продавање, односно тоа што Игуаин е прв на мета за излез пред Бензема.

Значи да, и јас го критикував Игуаин затоа што беше катастрофа, а освен на терен го сјеба и карактерот и стана плачипичка, ама доколку он лично не побарал да замине, јас пре би го продал Бензема.

Разликата во нив не е голема, двајцата беа ужасни, но Игуаин ја имаа таа предност што е дете на клубот (океј не е од мал, но овде стана играч), има стара слава на која може да се вади. Бензема нема ништо.

Но сепак, ова ми пропаѓа во вода ако Игуаин сам сака да замине, а очигледно е така особено ако ги поврземе и работите кои лани се случуваа и тогашното плачипиздрење да си замине.

Како и да вртиме, ситуацијава е комплицирана премногу а догодина пак цел ќе биде La Decima. :oops:

Мислам дека новиот тренер ќе одлучи кој напаѓач да остане. Во рок од 7 - 10 дена ќе се знае новиот тренер и автоматски ќе биде позната иднината. Као и да е и јас мислам дека Бензема ќе остане, иако со ништо не заслужил.

Официјален е профилов на Игуаин?
263293_475358882538491_720829618_n.png

Ако е,значи дефинитивно ќе си иде

Суарез сака во Реал !! Ако дојде тоа е најдоброто решение за напаѓач. Замислете какво трио ќе бидат Роналдо - Бејл - Суарез :cool:

Овој што ќе биде Интернационалниот турнир во Америка, да не знае некој во кој град и држава точно ќе се организира? Зашто ќе бидам тој период во Америка, па да не ми се укаже шанса да им тркнам до хотел и фотосесија со сите играчи да напраам! :)

Овој што ќе биде Интернационалниот турнир во Америка, да не знае некој во кој град и држава точно ќе се организира? Зашто ќе бидам тој период во Америка, па да не ми се укаже шанса да им тргнам до хотел и фотосесија со сите играчи да напраам! :)

294274_519637621428951_883730750_n.png

е сеа изгуглај кај се наоѓаат стадиониве. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Луиз Суарез, за Радио Уругвај: ''Имам договор со Ливерпул, но ке биде тешко да го одбијам Реал Мадрид, тоа е најголемиот клуб во светот! ''

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom