Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Со доаѓањето на Бејл освен што ќе добиеме многу, мислам дека и ќе загубиме. Ако дојде, тогаш или Ди Марија ќе лета или ако остане Ангеле, кажете збогум на Хесе.

На хартија би останал (ако замине Каљехон) и тогаш би имале по две крила на двете страни: Роналдо (Хесе) - Бејл (Ди Марија), но со оглед на минутажата на Роналдо би изиграл 5 утакмици годишно, а за спротивната страна па ич.

Пишав, многу искомплицирана ни е работава не знаат што сакаат. Ја во моментов би изиграл посмирено на пазарот и би ја форсирал прочуената школа за да конечно се види дали може децата да го издржат притисокот на директно префрање во прв тим (според мене, тешко но ај...).

Бејл и така никој друг нема да го купи. Можеби Јунајтед но Леви кажа дека не го продава во тим од Премиер лигата. Французиве не верувам, а со Тотенхем не сме во лоши односи така да може да го капарисаме за догодина.

Ја летово би изиграл вака: Хесе, Карвахал, Мората, Начо и Черишев (место Кака) перманентно во прв тим и би се посветил кон купување на асален шпиц, што во моментов според околностиве тоа би бил единствено Кавани (оти другиве се договорени нели).​
Икер (Диего)​
Арбелоа (Карвахал) - Рамос (Начо) - Варан (Пепе) - Марсело (Коентрао)​
Модриќ (Алонсо) - Кедира (нов копач)​
Ди Марија (Хесе) - Озил (Черишев) - Роналдо (Каљехон)​
Нов шпиц (едно теле + Мората)​

Можеби и некоја понеестаблирана замена за Роналдо.

и секако со тој тим не би атакувал на да се освои се сезоната туку постепено да се гради, па во максимум од 3 години да се достигне врвот и да се тера кон триплете.

Сеа си поиграв менаџер, ама мислам дека дури и моево е поидејно од безредиево шо го имаме во моментов. :D

969554_598753456821550_2074274088_n.jpg

добри се дресовиве
иначе ја да ви кажам искрено веќе неможам да ги глеам у составов Ди Марија и Озил, незнам зашто али така ми оставиле некој впечаток да било кога ни биле Најпотребни на некои битни утакмици потфрлувале, сеа знам дека Озил е ко сигурен у тимов за догодина али се надевам дека ќе дојде некоја луда понуда од арапине и ќе си иде
на нивно место според мене би биле идеални Иско и Бејл
а за Шпиц за оваа и наредните 3-4 години моја желба е Руни :) , знам дека има некоја фрка со јунајтед, и за мене а сигурен сум и за сите боље би било да даеме 50 мил. за Руни него за Суарез или Кавани
и Јуп на клупа :icon_lol:

Марка вика Пелегрини го сакал Пепе по секоја цена и бил спремен да го даде Тевез за него. Ја би му го побарал Џеко сеа! :D

Марка вика Пелегрини го сакал Пепе по секоја цена и бил спремен да го даде Тевез за него. Ја би му го побарал Џеко сеа! :D
Аууу Тевез или Џеко за Пепе ... одма давање .

Sami Khedira
Liked · 8 minutes ago

426745_662865670405830_373295169_n.jpg

Goodbye José Mourinho!
As you know, my dear friends, our coach José Mourinho is leaving Real Madrid at season's end.
We all respect his decision. I am personally very grateful to him. I want to thank him for the opportunity he gave me at Real. I want to thank him for the support he has given me. He has always had my back, sometimes because I received criticism from the press! I want to thank him for all the time I was able to develop and mature as a player and a person at Real Madrid.
I wish him all the best for the future and would like to thank a wonderful person for everything! SK

царот! :cuc:

Се согласувам со тебе во повеќето што пиша ама Нани бе... просек невиден плус Бејл го нејќеш кој игра на секоја позиција позади напаѓачот :свиркам:

Нани ако е просек, што да кажеме за Ди Мариа? :)

А Бејл го нејќам додека е Роналдо во Мадрид, од причина што, лошо ќе биде за екипата, во неа да има и оригинал и фалсификат.

^Озбилен си за Нани? :D Седи бе не се заебавај :D Право циганче, шупак. Мислеше дека е новиот Роналдо, тој сирот еден Валенсија и Јанг му фатија место у Манчестер :D

Иначе новиве дресови се попара. Незнам, гледам многу критики по фејсбук, ама мене многу ми се свиѓаат. Едни од подобрите во последно време.

Нани ако е просек, што да кажеме за Ди Мариа? :)

А Бејл го нејќам додека е Роналдо во Мадрид, од причина што, лошо ќе биде за екипата, во неа да има и оригинал и фалсификат.

За ова болдираново, па нели Јунајтед освоија ЛШ кога имаше оригинал (Роналдо) и фалсификат (Нани) во екипата? :D

Ако некој пробува да го имитира Роналдо а испаѓа торко во тоа е Нани. Бејл има подобри „имитации“ до сеа. :)

п.с. озбилен си со аватаров бе? :pos:

За ова болдираново, па нели Јунајтед освоија ЛШ кога имаше оригинал (Роналдо) и фалсификат (Нани) во екипата? :D

Ако некој пробува да го имитира Роналдо а испаѓа торко во тоа е Нани. Бејл има подобри „имитации“ до сеа. :)

п.с. озбилен си со аватаров бе? :pos:
Нани го надмина тој пубертет, доказ за тоа е дека и копачките ги смени :D
А и Нани би бил подобара копија, ама како што кажав, не му е филмот тоа веќе :icon_lol:

Се освоило што се освоило, што не мора да значи дека Реал ќе освои поради тоа што ќе има близначиња у екипа. Роналдо тогаш уште го немаше егото дигнато до максимум.
А тоа што Бејл има подобри имитации, уште полошо е за екипата, ако дојде :)

П.С. шо му фали ан аватарот, гледај колку е лабав :X3: (за курташак ми е ставен ):icon_lol:
--- надополнето: 30 мај 2013 во 15:47 ---
^Озбилен си за Нани? :D Седи бе не се заебавај :D Право циганче, шупак. Мислеше дека е новиот Роналдо, тој сирот еден Валенсија и Јанг му фатија место у Манчестер :D

Иначе новиве дресови се попара. Незнам, гледам многу критики по фејсбук, ама мене многу ми се свиѓаат. Едни од подобрите во последно време.

А што е тоа што го одвојува Ди Мариа од Нани?
Баратањето со десна нога? :pos:

Нани има, десна јака, лева доста солидна. Ди Мариа има една шашава лева, десна за рамнотежа само. Нани широк у рамења, стамина има 100, Ди Мариа врапче кое што едвај издржува еден ебан дуел :icon_mrgr:
У интелегенцијата се тука некаде, предноста што ја има Нани со работењето со двете нозе, Ди Мариа ја надополнува со поголемата километражта и поголемото залагање, и тоа е тоа обаче :)

Абе тоа портокаловото од дресовите бар лила да беше, сепак бојата на Реал е таа
Ама за голманските без зборови.Страшно добри се (y)
--- надополнето: 30 мај 2013 во 16:11 ---

Ти ова го викаш интелигенција? :D :D :D

Btw Роналдо по семки за 2 бона го прати Пике :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom