Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
EKbPc.jpg

Бенгуаин/Игозема или како и да беше... :)

Мислам дека опцу поради блага фрустрација како резултат на суша на асистенции и голови, односно добра игра од него НА ХАРТИЈА.

Ај ако успее некој да го најде моментот Бенз Дајмонд Бој кога лупа пречка да постира тука...мн е јак :D

Албиол ко Албиол...лампион тежок. Барем сега кога ќе прават честитки за н.г за фановите нека го има у декорација Албиол веднаш до елката или на неа :icon_lol:

Budi žena Krunu Jurčiča ujutru nakon utakmice Real - Dinamo ..
-Ustaj Kruno sedam je.!!
Jurčić skoči i reče:
-Jel opet Benzema ? :O :D

хахаха

Слабо. Што к*р е ова бе. Сакате со барса да се рамниме, а у 9 мин примаме 2 гола од Загребски Динамо.

Епа беше 6:0, ако биди и со Барса 6:0 нека ни да 2 гола ич не се бунам :D

Аууууу какво фудбалче вечервааа ЛЕ ЛЕ !! :drk:
Ги отворија како црква у недела ! Здравје им земаа !
Нема да издвојувам поединци, зошто сметам дека тоа би било глупаво, зошто вечерва според мене сите си беа херои на свој начин. Имаше и убаво прикажана игра, но истовремено забава и задоволство за гледачите:) Примените 2 гола не ми значат искрено ништо, само једино што сакам е сега да се продолжи со добро темпо, да нема никакви потценувања и тоа е тоа...
На страна од ЛШ следни се Атлетико и мислам дека може да се изигра добро, со ладна глава и убави погодоци со победа како краен епилог. :)

Аууууу какво фудбалче вечервааа ЛЕ ЛЕ !! :drk:
Ги отворија како црква у недела ! Здравје им земаа !
Нема да издвојувам поединци, зошто сметам дека тоа би било глупаво, зошто вечерва според мене сите си беа херои на свој начин. Имаше и убаво прикажана игра, но истовремено забава и задоволство за гледачите:) Примените 2 гола не ми значат искрено ништо, само једино што сакам е сега да се продолжи со добро темпо, да нема никакви потценувања и тоа е тоа...
На страна од ЛШ следни се Атлетико и мислам дека може да се изигра добро, со ладна глава и убави погодоци со победа како краен епилог. :)

Фала чао позз кисс43 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom