Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Браво за децава...само овие 2та гола да не ги примија..аљи..у редо е работава...ќихче за нив..супер се..:)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Мислам дека опцу поради блага фрустрација како резултат на суша на асистенции и голови, односно добра игра од него НА ХАРТИЈА.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ај ако успее некој да го најде моментот Бенз Дајмонд Бој кога лупа пречка да постира тука...мн е јак :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Албиол ко Албиол...лампион тежок. Барем сега кога ќе прават честитки за н.г за фановите нека го има у декорација Албиол веднаш до елката или на неа :icon_lol:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Budi žena Krunu Jurčiča ujutru nakon utakmice Real - Dinamo ..
-Ustaj Kruno sedam je.!!
Jurčić skoči i reče:
-Jel opet Benzema ? :O :D

хахаха

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Слабо. Што к*р е ова бе. Сакате со барса да се рамниме, а у 9 мин примаме 2 гола од Загребски Динамо.
Епа беше 6:0, ако биди и со Барса 6:0 нека ни да 2 гола ич не се бунам :D

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Аууууу какво фудбалче вечервааа ЛЕ ЛЕ !! :drk:
Ги отворија како црква у недела ! Здравје им земаа !
Нема да издвојувам поединци, зошто сметам дека тоа би било глупаво, зошто вечерва според мене сите си беа херои на свој начин. Имаше и убаво прикажана игра, но истовремено забава и задоволство за гледачите:) Примените 2 гола не ми значат искрено ништо, само једино што сакам е сега да се продолжи со добро темпо, да нема никакви потценувања и тоа е тоа...
На страна од ЛШ следни се Атлетико и мислам дека може да се изигра добро, со ладна глава и убави погодоци со победа како краен епилог. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Аууууу какво фудбалче вечервааа ЛЕ ЛЕ !! :drk:
Ги отворија како црква у недела ! Здравје им земаа !
Нема да издвојувам поединци, зошто сметам дека тоа би било глупаво, зошто вечерва според мене сите си беа херои на свој начин. Имаше и убаво прикажана игра, но истовремено забава и задоволство за гледачите:) Примените 2 гола не ми значат искрено ништо, само једино што сакам е сега да се продолжи со добро темпо, да нема никакви потценувања и тоа е тоа...
На страна од ЛШ следни се Атлетико и мислам дека може да се изигра добро, со ладна глава и убави погодоци со победа како краен епилог. :)
Фала чао позз кисс43 :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom