Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Просто обожаам коа женски член на фан клубов го користи смешково :drk::icon_mrgr:

Просто обожаам коа женски член на фан клубов го користи смешково :drk::icon_mrgr:
Хахахахахахахахахха јбг али очигледно тоа е једино решение за да се прикаже ситуацијата у која се наоќаше Реал прееска, ти текиња? :D не мора одма перверзни мисли јеботе :D ... машки, тоа ти е :)

Хахахахахахахахахха јбг али очигледно тоа е једино решение за да се прикаже ситуацијата у која се наоќаше Реал прееска, ти текиња? :D не мора одма перверзни мисли јеботе :D ... машки, тоа ти е :)
Дефинитивно баткофциве од администрејшн треба да смислат некое алтернативно, „поженско“ решење за такви ситуации :D
Си кулира, не се замара :)
Ae5Bit8CQAA36SS.jpg

Највеќе ми е криво за 2та гола што ги примивме, али ајде тоа е тоа. Одлична игра, почнуваме да играме многу добро и ефективно и тоа ми се свиѓа иако Динамо и не е баш некое мерило за тоа колку сме јаки. Се надевам само дека нема да летнеме во облаци. За играчите сите одиграа фантастично, тимов стварно е страшен и мислам дека е способен за големи успеси.

Следна е со Атлетико Мадрид, градско дерби, стални пациенти ни се. Очекувам победа, но сезонава некако подобри ми изгледаат така да ќе биде тешко.

чeстито победа а роналдо веројатно оправдано бил отсутен :)

Attachments

• 381405_263065583741026_193602654020653_681177_217104235_n.jpg
    381405_263065583741026_193602654020653_681177_217104235_n.jpg
    63,6 KB · Прегледи: 26
Следна е со Атлетико Мадрид, градско дерби, стални пациенти ни се. Очекувам победа, но сезонава некако подобри ми изгледаат така да ќе биде тешко.

http://www.flashscore.com/standings/K2BMNx0S/2ar1uWVA/#away

Пациентите се катастрофа на гости, 0-1-4, 2:12...

ќе го изедат на големо... :)

леееее честито победа и одлична игра,знам дека е против Динамо Загреб ама синоќа беше уживање да се гледа фудбал.Прво Сахин играше 90 минути и не беше лош имаше добри асистенции,Игуаин беше капитен второ полувреме и многу добро му стоеше капитенската лента а и голот и асистенциите до Бензема беа фантастични,Каљехон забега и браво за него,Озил беше добар ама не беше на негово ниво и
:cuc:Бензема

Честито победа,одлично изигравме,можевме да ги наполниме уште али ај.
Одлична партија на сите,а би ги издвоил Игуаин,Бензема и Каљехон. Одиме напред со исто темпо следни се Атлетико Мадрид и против нив очекувам победа,битно да се задржи позитивната атмосфера која владее во клубот.
Hala Madrid !

п.с. зошто никој не ја спомна асистенцијата на Пипита со петица за голот на Бензема ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom