Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И онака Ла Лига е отидена у курац, ја до крај на сезона би го играл Мората. Барем знаем дека ќе се труди, ќе трча, па и ќе стекне искуство. А овие двајца би ги ротирал исто како до сега, само што нема да играат по 85 минути, туку би им давал по 5 минути на утакмица, па да ги видим после дали ќе се понашаат вака лежерно.

Добар муабет...и така сезоната е отидена у пм...барем да се уиграат неколку младинци...Начо, Мората, Хесе, Алекс...да стекнат искуство...па од наредна сезона да шутнат повеќе играчи од моменталниов прв состав...па да си газат децата...срце на терен ќе остават...неможам више да ги гледам примадониве наши како си го држат по цела утакмица и се шеткаат по терен!

Напаѓачиве ја ишиткаа сезонава. Еден има дадено 5 гола во лигата другиот нема дадено гол на ниедно друго натпреварување освен лигата. Јувентус има појаки напаѓачи моментално.

Florentino Perez za RMTV najavio je kako ce Ronaldo dobiti novi ugovor sa rekordnim primanjima od 15 miliona eura po sezoni.
"Sluzbeno do kraja sezone Ronaldo ce produziti ugovor. Sve smo dogovorili"
"Maksimalno cinimo sve da najbolje igrace Real Madrida zadrzimo, jer na kraju sezone sprema se velika cistka u klubu.
Pored Ronalda Ozil, Alonso, Varane, Ramos ce dobiti nove ugovore, znatno poboljsane.

Заслужува и Сами подобрување на договорот, еден од најдобрите е во оваа катастрофална сезона.

Читам дека Варан и Алонсо се повредени, а Варан ваљда ќе отсуствувал 2 недели...Мислим дека е ова масло на Мурињо, што не е ништо ново за него. И двајцата требаше да настапат за репрезентација, а вака ваљда ќе добијат дополнителен одмор. Само ме плаши дан е вистина ова за Варан, уште тоа ни фали...

Читам дека Варан и Алонсо се повредени, а Варан ваљда ќе отсуствувал 2 недели...Мислим дека е ова масло на Мурињо, што не е ништо ново за него. И двајцата требаше да настапат за репрезентација, а вака ваљда ќе добијат дополнителен одмор. Само ме плаши дан е вистина ова за Варан, уште тоа ни фали...
Od so ke bide povreden de.. niso ne mu e maski prae sefo

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Што е крив голманот жити све? Да ти смени некој правец на движење на топка еден метар пред тебе, може ќе изреагираш подобро? Дај не треси молимте...

Јас како голман, кој бранам цел живот ти кажувам дека таа се фајчаше. Божино нека потврди колку добар голман сум :P . Али само еднаш го погледнав голот, и сеуште не ми е гледан. Од прва проценка мислам дека над гла му летна топката и тоа не многу силна. :)
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 19:32 ---
Алонсо демек е повреден оти немало место у репрезентацијата за него. Според циганите :pos:

И за Чави да не немало место, па затоа и тој се повредил ....:pos:

44312_10150371327259953_214995587_n.jpg

Paradise.

Роденден му било на ЦаРот денес а? :D
Нека потпише нов договор,нека е жив и здрав,да ги дупчи провинцијалците уште многу.....бла бла бла
и киссс до Ирина :D

Среќен да му е роденденот на Роналдо поклонот го знам уште од пред 1 недела дека ќе потпише нов договор до 2018 ама сега сакам да ни донесе барем титула во ЛШ и нормално гол против каталонците во полуфиналето ама да биде решавачки за пласман во финале да има Calma Calma среде кампот на ное !

Среќен да му е роденденот на Роналдо поклонот го знам уште од пред 1 недела дека ќе потпише нов договор до 2018 ама сега сакам да ни донесе барем титула во ЛШ и нормално гол против каталонците во полуфиналето ама да биде решавачки за пласман во финале да има Calma Calma среде кампот на ное !
https://www.youtube.com/watch?v=EwXKr7BmPeY&feature=youtube_gdata_player

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Пофалете се за новиот играч нешто :D Ја гледаше некој утакмицата денес играше Касемиро ?
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 00:53 ---
Нешто вакво само на крај тишина треба да е да го замолкни кампот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom