Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ништо страшно .... се дешава
ни треба еден добар шпиц за догодина ......
И Алосно додека држи цена...И игуаин и Бензема да се шитнат дури држат цена. Да се купи Фалкао и Хесе да се прекомандува во прв тим, заедно со Роналдо ке бидат страв и трепет за сите. НЕ гледам друго чаре
Топ, не заеба сите сеа.Кристијано Роналдо сега постигна гол против сите екипи во Лигата па дури и на Реал Мадрид. Што е нов рекорд.![]()
Зошто ? Што ќе ви се пари ? Нека седи до пензија овде, врз него се гради целиот костур на тимот веќе неколку сезони и кога сите сме свесни дека успехот треба да е близу, ние ќе го менуваме костурот. Неможе така, со овој тим треба да се освои ЛШ, па после распродажба.И Алосно додека држи цена...
Како старее, се по тапа е...
Последниот беше годинава во купот. А тој што го мислиш беше гол со глава, по центаршут на Рамос, а тогаш изгубивме 2:6 под водство на Хуанде. За другото си во право, затоа не те цитирам. Само да ти ги исправам овие работи.Последниот на Игуаин против Барса (еве само нив ќе ги земем) беше ми се чини пред околу 3-4 сезони, кога заврши 5-1 (постигна гол со глава ако не сум грешка).
Мхм, знаем дека беше при некој од тие високи порази, даде гол со глава. А на овој у купот ич не ми текна, а искрено уште не ми текнуе кој гол е тоа (малку сум пивнат)Топ, не заеба сите сеа.
Зошто ? Што ќе ви се пари ? Нека седи до пензија овде, врз него се гради целиот костур на тимот веќе неколку сезони и кога сите сме свесни дека успехот треба да е близу, ние ќе го менуваме костурот. Неможе така, со овој тим треба да се освои ЛШ, па после распродажба.
Последниот беше годинава во купот. А тој што го мислиш беше гол со глава, по центаршут на Рамос, а тогаш изгубивме 2:6 под водство на Хуанде. За другото си во право, затоа не те цитирам. Само да ти ги исправам овие работи.![]()
мој човекИ игуаин и Бензема да се шитнат дури држат цена. Да се купи Фалкао и Хесе да се прекомандува во прв тим, заедно со Роналдо ке бидат страв и трепет за сите. НЕ гледам друго чаре
ЖивелиМхм, знаем дека беше при некој од тие високи порази, даде гол со глава. А на овој у купот ич не ми текна, а искрено уште не ми текнуе кој гол е тоа (малку сум пивнат))
Факт е дека тимот веќе не се замара во Примера, факт е дека гледаме друг Реал во другите натпреварувања. Откога Барса направи огромна предност во Ла Лига, имавме три потешки натпревари во купот, два одигравме добро, еден лошо. Едвај чекам да дојде Манчестер па да видиме како тимот ќе се постави тогаш, а верувам дека ќе биде многу различно од ова што го гледаме во Примера. Затоа ве советувам кога игра Реал, испаднете искулирајте малце напијте се некое пивце а не да седите дома и да се нервирате за џабе..
Секако дека не може да се смеат па после сите медиуми да им вадат муабети, нормално дека секој пораз боли, али не може пред три дена против Барса без 5 стандардни играчи да одиграш сосема добар натпревар, а сега против Гранада да не можеш два паса да сврзиш. Факт е дека од кога Барса ја направи таа разлика тимот не игра со полна пареа во Примера, ова го пишувам затоа што, како што пишав погоре одигравме неколку натпревари во други натпреварувања во повеќето натпревари таму гледавме друг тим. Mанчестер е на 10 дена од нас, па ќе видиме дали сето ова е точно, или тие неколку натпревари беа само повремен блесок на овој тим..Не бе не се замара.Ич не се замара. Затоа прееска ако гледаше Рони и Моу нерви искинаја.Јас би рекол и пренервозни беа за една "пријателска утакмица" според вашиве размислувања.Ајде среќа шо се ближи почетоков на сезонава за 10 дена.