Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
УЕФА и ФИФА се повалкани и покорумпирани од било кој друг местачки клуб на планетава, дури и од Јуве. :D
И нив ќе му го најдат крајот
Шо велиме ние прилепчаните има и од курназ покурназ :)

Не му е малце голем дресот? :D
lopez.jpg

ништо страшно .... се дешава
ни треба еден добар шпиц за догодина ......

И игуаин и Бензема да се шитнат дури држат цена. Да се купи Фалкао и Хесе да се прекомандува во прв тим, заедно со Роналдо ке бидат страв и трепет за сите. НЕ гледам друго чаре

И игуаин и Бензема да се шитнат дури држат цена. Да се купи Фалкао и Хесе да се прекомандува во прв тим, заедно со Роналдо ке бидат страв и трепет за сите. НЕ гледам друго чаре
И Алосно додека држи цена...

Како старее, се по тапа е...

Бараат од Фифа и Уефа да виделе и да кажеле дали Реал ги мести утакмициве o_O

Wow, тоа е се од нив произлезено, кога можеа иста ждрепка да извлечат 2 пати шо да се очекува ?

И незнам зошто истите муабети? Лигата е завршена, не ми е јасно шо се замарате уште. Мур е насочен на тоа што остана а дали втор или трет во лигата исти курац..

Кога пред некој месец реков дека ни треба Фалкао како леб, дека Бензема и Игуаин се “големи“ само со 60% од екипите во Ла Лига и 40% од ЛШ, ми се смеевте. Еве сега, смејте се уште. Не памтим кога последен пат едниот или другиот дале гол на голема утакмица. Последниот на Игуаин против Барса (еве само нив ќе ги земем) беше ми се чини пред околу 3-4 сезони, кога заврши 5-1 (постигна гол со глава ако не сум грешка). Бензема единствен гол со Барса му е оној лани, кога Валдес му ја поклони топката. Нигде ги нема на големи утакмици, е драги пријатели, тоа не е одлика на голем напаѓач.
Па уште кога ќе ми текне дека го молевме сите Игуаин да остане... :tapp: За што да остане? За денеска место да дава голови, да ми глуми дека е некоја ѕвезда? Незнам дали сте приметиле, ама у последно време се понаша многу арогантно. Не сум го видел да се насмее незнам од кога, мисли дека го фатил Господ за муда ако го молеле да остане.
Фалкао на лето под итно, да не се бира цена за која ќе се донесе, и еден од овие двајца што подалеку од Мадрид.

Кристијано Роналдо сега постигна гол против сите екипи во Лигата па дури и на Реал Мадрид. Што е нов рекорд. :pos::pos::pos:

Кристијано Роналдо сега постигна гол против сите екипи во Лигата па дури и на Реал Мадрид. Што е нов рекорд. :pos::pos::pos:
Топ, не заеба сите сеа.

И Алосно додека држи цена...

Како старее, се по тапа е...
Зошто ? Што ќе ви се пари ? Нека седи до пензија овде, врз него се гради целиот костур на тимот веќе неколку сезони и кога сите сме свесни дека успехот треба да е близу, ние ќе го менуваме костурот. Неможе така, со овој тим треба да се освои ЛШ, па после распродажба.

Последниот на Игуаин против Барса (еве само нив ќе ги земем) беше ми се чини пред околу 3-4 сезони, кога заврши 5-1 (постигна гол со глава ако не сум грешка).
Последниот беше годинава во купот. А тој што го мислиш беше гол со глава, по центаршут на Рамос, а тогаш изгубивме 2:6 под водство на Хуанде. За другото си во право, затоа не те цитирам. Само да ти ги исправам овие работи. :)

Топ, не заеба сите сеа.

Зошто ? Што ќе ви се пари ? Нека седи до пензија овде, врз него се гради целиот костур на тимот веќе неколку сезони и кога сите сме свесни дека успехот треба да е близу, ние ќе го менуваме костурот. Неможе така, со овој тим треба да се освои ЛШ, па после распродажба.

Последниот беше годинава во купот. А тој што го мислиш беше гол со глава, по центаршут на Рамос, а тогаш изгубивме 2:6 под водство на Хуанде. За другото си во право, затоа не те цитирам. Само да ти ги исправам овие работи. :)
Мхм, знаем дека беше при некој од тие високи порази, даде гол со глава. А на овој у купот ич не ми текна, а искрено уште не ми текнуе кој гол е тоа (малку сум пивнат) :))

мој човек (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Мхм, знаем дека беше при некој од тие високи порази, даде гол со глава. А на овој у купот ич не ми текна, а искрено уште не ми текнуе кој гол е тоа (малку сум пивнат) :))
Живели :D

Кога ќе му ја видам само радоста, многу моменти ми минуваат низ глава.

Факт е дека тимот веќе не се замара во Примера, факт е дека гледаме друг Реал во другите натпреварувања. Откога Барса направи огромна предност во Ла Лига, имавме три потешки натпревари во купот, два одигравме добро, еден лошо. Едвај чекам да дојде Манчестер па да видиме како тимот ќе се постави тогаш, а верувам дека ќе биде многу различно од ова што го гледаме во Примера. Затоа ве советувам кога игра Реал, испаднете искулирајте малце напијте се некое пивце а не да седите дома и да се нервирате за џабе..

Факт е дека тимот веќе не се замара во Примера, факт е дека гледаме друг Реал во другите натпреварувања. Откога Барса направи огромна предност во Ла Лига, имавме три потешки натпревари во купот, два одигравме добро, еден лошо. Едвај чекам да дојде Манчестер па да видиме како тимот ќе се постави тогаш, а верувам дека ќе биде многу различно од ова што го гледаме во Примера. Затоа ве советувам кога игра Реал, испаднете искулирајте малце напијте се некое пивце а не да седите дома и да се нервирате за џабе..

Не бе не се замара.Ич не се замара. Затоа прееска ако гледаше Рони и Моу нерви искинаја.Јас би рекол и пренервозни беа за една "пријателска утакмица" според вашиве размислувања.Ајде среќа шо се ближи почетоков на сезонава за 10 дена.

Не бе не се замара.Ич не се замара. Затоа прееска ако гледаше Рони и Моу нерви искинаја.Јас би рекол и пренервозни беа за една "пријателска утакмица" според вашиве размислувања.Ајде среќа шо се ближи почетоков на сезонава за 10 дена.
Секако дека не може да се смеат па после сите медиуми да им вадат муабети, нормално дека секој пораз боли, али не може пред три дена против Барса без 5 стандардни играчи да одиграш сосема добар натпревар, а сега против Гранада да не можеш два паса да сврзиш. Факт е дека од кога Барса ја направи таа разлика тимот не игра со полна пареа во Примера, ова го пишувам затоа што, како што пишав погоре одигравме неколку натпревари во други натпреварувања во повеќето натпревари таму гледавме друг тим. Mанчестер е на 10 дена од нас, па ќе видиме дали сето ова е точно, или тие неколку натпревари беа само повремен блесок на овој тим..

Добро вие знаете ли за местени утакмици ? Нели опреметувате само колку не излеват утакмиците во 10 часот во сабота или 9 ипол недела(легнуваат мн.пари на нив)
чисто размислете за долгите ненормални пасеви преку цела утакмица,и за промашувањето на бенз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom