Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сфаќам, од една страна велат дека не се обрнува внимание на школата на Реал, дека навивачите на Реал сакаат да видат барем еден од младинците како напаѓач во првиот состав а сега се пуштаат муабети против Перез зошто Агуеро не е земен? :)

demotivacija.mk_fUDBALOT-E-IGRA-vo-koja-barsa-pobeduva-so-pomosh-na-sudiite_131336410333.jpg

Само сликата е прикажувам, текстот нималку не ми е целта ме мрзеже да го бришам, сликата покажува се :)

Не сфаќам, од една страна велат дека не се обрнува внимание на школата на Реал, дека навивачите на Реал сакаат да видат барем еден од младинците како напаѓач во првиот состав а сега се пуштаат муабети против Перез зошто Агуеро не е земен? :)

„Ел Мундо Депортиво" пренесува дека бордот на директори отворено го критикувале Перез поради нереализирањето на овој трансфер.
„Никој нема да му прости ако Реал и оваа сезона не ја заврши успешно“, вели анонимен извор за весникот,

Весников е :pos::pos::pos:

--- надополнето: Aug 17, 2011 3:38 PM ---
p.s. Агуеро не е земен затоа што имаме напаѓачи

И онака победа не можиме да славиме на Сибелес, зафатен е, така да исто ти се фаќа што касно ќе пристигнат во Мадрид. :)

И да беше слободен немаше да славиме на Сибелес, никогаш не сме славеле кога сме го освојувале супер-купот.. Сеа јес да е против Барса, но најмногу пати го имаме освоено токму против Барса, и никогаш не се славело..

Абе луѓенца ќе може за вечер некој да дадае добро стримче за гледање:D
Благодариме:pipi:

Абе луѓенца ќе може за вечер некој да дадае добро стримче за гледање:D
Благодариме:pipi:

Спорт Клуб мислам ке даваат...инаку луге..планирате да победувате вечерва?да ве стаам на сингл

Знам дека ќе ја има на ТВ ама стрим ми треба !!! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom