Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа очекувам момциве наши како минатиот натпревар да дадат се од себе и да го остават срцето на терен. Одиме на победа !
HALA MADRID !

Одам да го гледам сеа в паб.....планирам да се пијанам,и се молам да победит Реал,за да се правдам пред мојве дека сум се испијанал од радост,а не од тага,ќе ме мислет пич*ица :P....Хајда,само смирено и,Хала МАдрид.. .)

се надевам на игра како таа на бернабеу и вечерва дај боже пак ова да се повтори
!!!HALA MADRID!!!

REAL MADRID: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrão, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Ronaldo & Benzema

BANQUILLO | BENCH: Marcelo, Adán, Albiol, Arbeloa, Callejón, Kaká & Higuaín

кај к*р Коентрао сеа !? :)

REAL MADRID: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrão, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Ronaldo & Benzema

BANQUILLO | BENCH: Marcelo, Adán, Albiol, Arbeloa, Callejón, Kaká & Higuaín

кај к*р Коентрао сеа !? :)
го нема марсело или така ми се чини?

Значи:
Ramos--Pepe--Carvalho--Coentrao​
Xabi---Khedira​
Di Maria----Ozil----Cristiano​
Benzema​
паметно ми изгледа,мислам дека ќе има повеќе сигурност во одбраната со концетрао,ама највеќе пепе ме плаши

Се споменува дури и дека ова нема да биде 4-2-3-1 туку формација со тројца во одбрана, Коентрао, Кедира и Чаби во средина...

ќе видиме што замислил Мурињо... :)

Не ми се свиѓа кога го нема Марсело во тимот,али кога е во прашање Барса,било Педро или Санчез таму Марсело е рупица во одбрана.Така да шатираниов и назад е бомба а и напред има да цепи.Ќе видиме,дај боже да е добитна комбинација.ХАЛА МАДРИД!!!

tumblr_lq399ubKkz1qfd6plo1_500.jpg
(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom