Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шознам ја имам чуство дека Мурињо ќе изненади со Мората. :D Ќе видиме...

Икер пиша дека не му се допаѓа што натпреварот е толку доцна, и што купов се игра во два натпревари.

I agree with him! :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.608
Поени од реакции
14.447
Барселона вечерва влегува со посилен состав од оној во Мадрид, со 100 000 луѓе кои ќе бидат со нив а на крај краева имаат и добар резултат, да не речам одличен пред реваншот на нивниот стадион. Секако дека имам надеж, ќе биде тешко, но ако сакаат нашите играчи да го земат овој трофеј среде Каталонија (кој е важен трофеј само затоа што се игра против Барселона, иначе е канта-трофеј) мора да поминат низ најтешкиот пат, а секако дека таков не чека вечерва. Ова е нов натпревар и нова приказна и нема да биде ни малку ист како оној пред 3 дена.

Тешко е на Ноу Камп да им вршиме притисок како што тоа го правевме на Бернабе, тоа би помогнало многу, али тешко е да се изведе.. По мене клучно е само да го издржиме почетниот притисок на Барселона, кој многу веројатно ќе биде во првите 20 минути. Не знам, ако не примиме до тогаш гол шансите ни се зголемуваат, али стварно ќе биде многу тешко мадридисти мои..

Се сеќавам многу убаво на оној натпревар 0 - 1 со голот на Баптиста, ех како би ми дошло добро една таква реприза вечерва, уште да славиме и да го кренеме трофејот среде Барселона, предобро би било да е се тоа вистинито. Ќе видиме што ќе се случи, не знам ни дали Фабрегас ќе стартува но тоа ни најмалку не е битно, тоа не треба да не интересира, треба да бидеме концентрирани, и ја искористиме секоја шанса, затоа што нема да имаме многу, далеку од тоа. Покажавме дека може да играме против нив, е сега што немавме среќа и што не ги искористивме нашите шанси, тоа е друга приказна, али се надевам дека ќе биде подобро.

Воглавно, и ако изгубиме не треба да се предаваме, ќе повторам по не знам кој пат, од натпревар на натпревар се сме подобри и подобри, на секој натпревар со Барселона учиме по нешто, и мислам дека полека се ближи моментот кога ние ќе бидеме фаворити, можеби уште и оваа сезона, не се сомневам во тоа. :rolleyes: Иако според кладилниците ние и бевме благи фаворити на претходниот натпревар, али заеби кладилници.. :)

Нема да можам во теков на денот да пишам за вечерашниов натпревар, па еве сеа.. HALA MADRID !

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Икер пиша дека не му се допаѓа што натпреварот е толку доцна, и што купов се игра во два натпревари.

I agree with him! :)
И онака победа не можиме да славиме на Сибелес, зафатен е, така да исто ти се фаќа што касно ќе пристигнат во Мадрид. :)
Инаку и јас сум за еден натпревар и то надвор од Шпанија.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И онака победа не можиме да славиме на Сибелес, зафатен е, така да исто ти се фаќа што касно ќе пристигнат во Мадрид. :)
Инаку и јас сум за еден натпревар и то надвор од Шпанија.
Не ми е до сатницата, тоа и у 12 нека биде. Муабетот ми беше за тоа да се игра еден натпревар, оти е глупо вака. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.512
Поени од реакции
59.078
El Bohemio, во никој случај не ми се допаѓа првата формацијата
Пепе на позиција "DMF", а и Арбелоа колку што знам на лева страна игра...незнам како би се снашол на десна :|

Јас би идел како што е втората, само место Кедира, би го ставил Игуаин (во напад). Мислам дека тоа би било најдобро решение :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
El Bohemio, во никој случај не ми се допаѓа првата формацијата
Пепе на позиција "DMF", а и Арбелоа колку што знам на лева страна игра...незнам како би се снашол на десна :|

Јас би идел како што е втората, само место Кедира, би го ставил Игуаин (во напад). Мислам дека тоа би било најдобро решение :D
Aрбелоа игра на десната страна (десен бек) и минатата сезона многу добро се покажа како резерва. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.825
Поени од реакции
30.711
Осеќам дека денес ќе почнат да паѓаат и да се виткаат по теренот овие од Фарса, и дека ќе прават притисок на судијата по 10 души.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Осеќам дека денес ќе почнат да паѓаат и да се виткаат по теренот овие од Фарса, и дека ќе прават притисок на судијата по 10 души.
Тоа секогаш го прават и не се само 10 души туку и тие што се на клупа рипаат и реагираат на секоја судиска одлука.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.512
Поени од реакции
59.078
Само да нема вакви пропусти од страна на судиите

Ова е срамота како не го виде. Чист пенал беше

http://www.youtube.com/watch?v=6HDm-x24ZWU

Инаку Рамос изјавил дека Алвеш го упропастил фудбалот со неговата глума.
И јас мислам исто. Но го бива за глума, незнам зашто не се откаже од фудбал, па нека иде во Холивид да снима филмови :D

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Само да нема вакви пропусти од страна на судиите

Ова е срамота како не го виде. Чист пенал беше

Погледнете во 4-та секунда која прегледност ја има судијата и се прави како ништо да не видел :tapp:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.512
Поени од реакции
59.078
А зашто не гледам судија крај голот ?
Нели треба и таму да стои еден, за вакви ситуации ?

Оштетени сме, нема што тука :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А зашто не гледам судија крај голот ?
Нели треба и таму да стои еден, за вакви ситуации ?

Оштетени сме, нема што тука :(
Само у ЛШ имаат помош од 5 судии... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom