Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаме голем тим,овде се гинеше на терен од се срце се играше,и на крај све иде у курац кога имаш психа на терен.Ќе ни заеба утакмица и после пцуеме по судии шајки,кај одиш бе,видовте на Педро без потреба.Дај бе го имаме златен Варан играме со глаучов.Друго све во ред,освен шансите ама ќе проработи реализацијата е мал проблем.ВАМОСССССС!!!!

Кој златен Варан !? Си го видел Варан досега како игра освен на припремиве !?

Ако се прави измени во одбраната за среда, тоа единствено може да биде Арбелоа - Рамос - Карваљо - Марсело.

А и не би имал против Пепе да го видам како деструктивец...

Не знам што се случува после првата година во екипите на Мурињо... ама во втората начисто се здивуваат.

Пепе со барса или да игра дмф или воопшто да не игра пошто како централен д. мора да киксне и да примиме гол, веќе на повеќе утакмици е така!!
иначе статистикава од погоре што ја имаше постирано некој ме бендисува, ама сепак колку да се сме добри доколку не ги реализираме шансите џабе ни е!!

Разбирам овие другиве одма да плачат откако Пепе ќе стартува поостро (јбг навикнати се у Примера сите да ги пуштаат), па одма затвори спомињање ау ти реков ми рече, али не можам да ги сфатам фановите на Реал шо плукаат по Пепе... а дркате коа ќе напраи некоја добра интервенција? Или за Бензема. Кој имаше 2 асистенции вечерва? Ама не, вие за промашените шанси сте се фатиле. Ебате навивачите ебате.

Пепе е едноставно премногу ризично да го ставиш стопер да игра затоа што реално неговиот кикс(кој се случува често) значи примен гол,така да следнава треба да игра деструктивец.И дали ги слушавте коментаторите на СпортКлуб?:giggle:

Пепе е едноставно премногу ризично да го ставиш стопер да игра затоа што реално неговиот кикс(кој се случува често) значи примен гол,така да следнава треба да игра деструктивец.И дали ги слушавте коментаторите на СпортКлуб?:giggle:
Dobar avatar...Cestito Sami Khedira :D

За нашиве секоја чест али на тоа штрумфовите сестра да им плаче. Да ти ибам тимот цигански 2 пати пројде половина и 2 пати даде гол. Првиот беше маестрален а вториот по несмасноста на одбраната Лео факинг Гдеси поентираше. Со ваква игра и посигурна одбрана ни Џика-вака-така-мака играта не им помага на Кампот.

Среќно момци, според мене е утка што Пепе не игра дмф но тоа е тоа... ке видиме како ке оди. Hala Madrid.
Ако се сака поцврста игра во одбраната, ке се цитирам себе си. Пепе дмф, одбрана Арбелоа/Рамос, Рамос/Варан, Карваљо и Марсело. Кедира и Чаби повторно, но овој пат со Пепе, напред Роналдо Озил и Бензема. Играта ме задоволува, но не и резултатот.

292612_392219444952_19034719952_1407688_2404989_n.jpg

295437_392219644952_19034719952_1407696_5416721_n.jpg

226154_256710131019701_100000421492362_921521_2401140_n.jpg

мани посилно!!! :)

успат... Каљехон ме бендиса многу... имал огромно искуство малиот...

Одамна вака опуштено утакмица против Барса не сум гледал.....резил :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom