Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Имаме голем тим,овде се гинеше на терен од се срце се играше,и на крај све иде у курац кога имаш психа на терен.Ќе ни заеба утакмица и после пцуеме по судии шајки,кај одиш бе,видовте на Педро без потреба.Дај бе го имаме златен Варан играме со глаучов.Друго све во ред,освен шансите ама ќе проработи реализацијата е мал проблем.ВАМОСССССС!!!!
Кој златен Варан !? Си го видел Варан досега како игра освен на припремиве !?

Ако се прави измени во одбраната за среда, тоа единствено може да биде Арбелоа - Рамос - Карваљо - Марсело.

А и не би имал против Пепе да го видам како деструктивец...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.623
Поени од реакции
59.474
Не знам што се случува после првата година во екипите на Мурињо... ама во втората начисто се здивуваат.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Пепе со барса или да игра дмф или воопшто да не игра пошто како централен д. мора да киксне и да примиме гол, веќе на повеќе утакмици е така!!
иначе статистикава од погоре што ја имаше постирано некој ме бендисува, ама сепак колку да се сме добри доколку не ги реализираме шансите џабе ни е!!

A

apidrone

Гостин
Разбирам овие другиве одма да плачат откако Пепе ќе стартува поостро (јбг навикнати се у Примера сите да ги пуштаат), па одма затвори спомињање ау ти реков ми рече, али не можам да ги сфатам фановите на Реал шо плукаат по Пепе... а дркате коа ќе напраи некоја добра интервенција? Или за Бензема. Кој имаше 2 асистенции вечерва? Ама не, вие за промашените шанси сте се фатиле. Ебате навивачите ебате.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Пепе е едноставно премногу ризично да го ставиш стопер да игра затоа што реално неговиот кикс(кој се случува често) значи примен гол,така да следнава треба да игра деструктивец.И дали ги слушавте коментаторите на СпортКлуб?:giggle:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Пепе е едноставно премногу ризично да го ставиш стопер да игра затоа што реално неговиот кикс(кој се случува често) значи примен гол,така да следнава треба да игра деструктивец.И дали ги слушавте коментаторите на СпортКлуб?:giggle:
Dobar avatar...Cestito Sami Khedira :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
За нашиве секоја чест али на тоа штрумфовите сестра да им плаче. Да ти ибам тимот цигански 2 пати пројде половина и 2 пати даде гол. Првиот беше маестрален а вториот по несмасноста на одбраната Лео факинг Гдеси поентираше. Со ваква игра и посигурна одбрана ни Џика-вака-така-мака играта не им помага на Кампот.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Среќно момци, според мене е утка што Пепе не игра дмф но тоа е тоа... ке видиме како ке оди. Hala Madrid.
Ако се сака поцврста игра во одбраната, ке се цитирам себе си. Пепе дмф, одбрана Арбелоа/Рамос, Рамос/Варан, Карваљо и Марсело. Кедира и Чаби повторно, но овој пат со Пепе, напред Роналдо Озил и Бензема. Играта ме задоволува, но не и резултатот.

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112

мани посилно!!! :)

успат... Каљехон ме бендиса многу... имал огромно искуство малиот...

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Одамна вака опуштено утакмица против Барса не сум гледал.....резил :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom