- Член од
- 13 август 2011
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 7
пепе си користи шанса за да убие некојMa koj gi ferma...Benz si e Diamond Boy, zatoa od sega Higo na klupa
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:20 PM ---
Pepe vredi zlato be
пепе си користи шанса за да убие некојMa koj gi ferma...Benz si e Diamond Boy, zatoa od sega Higo na klupa
Pepe vredi zlato be
Ako neka gi ubiva tie sto furaatпепе си користи шанса за да убие некој
Да да..Се гледа колку се ривалски настроени..Јас сум презадоволен од играта ама од резултатот не.
Бензема одигра на ниво, се бореше и асистираше за голот на Озил, иако и сам имаше неколку прилики да даде гол, а и можеше да асистра до Роналдо на 2 пати. Кедира малку изгубен али си ги заврши дефанзивните задачи. Замените одлични, Коентрао и Каљехон буквално беа секаде на теренот, единствено Игуаин не се снајде али влезе касно така да и немаше некоја прилика да се покаже. Единствено под ниво Ди Марија.
Одбраната добра али можеше и подобро.
ПС Баш ми направи ќеф Пепе коа го собра Алвес...да му врати за ЛШ
Играчот што го мразат повекето навивачи на Реал,а ти го браниш и го сакаш,пепе тако звани Чак Норис !!!Ma koj gi ferma...Benz si e Diamond Boy, zatoa od sega Higo na klupa
Pepe vredi zlato be
Mene ne me interesira koj sto i kako misli ile. Pepe koa saka znae da izigira fantasticno e sega on e tip koj lesno mozes da go isprovociras i saka odma da tepaИграчот што го мразат повекето навивачи на Реал,а ти го браниш и го сакаш,пепе тако звани Чак Норис !!!
хахахахахахахахах ме насмеаRamos - Pepe - Varane - Marcelo