Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра игра против Спарси, конечно убедлива победа и во лш, со една нога сме во полуфинале...море со двете.

Абе у пм :nerv: од овој акси неможеш ништо да постираш без да ти стегни црвенка....човече најди си хоби....

Абе у пм :nerv: од овој акси неможеш ништо да постираш без да ти стегни црвенка....човече најди си хоби....
Фетиш му е тоа. Иде по сите можни фан клубови, ако треба и у фан клуб на Слога ќе влезе, само за да провери дали некој збори нешто против Барса...

за него треба специјален лимит да му стаат да може еднаш у годината да дава репутација:tapp:

Не ги бришеа жолтите картони после 1/4 финале? Или после 1/2 ги бришеа жолтите, знам дека бришеа жолти али незнам во која фаза беше.

abe glupi so ne se iscistija od zolti pola tim, i taka sledniot natprevar mozevme i bez niv sea mora da napraat ili sledniot ili na prviot so barca nema da mozat da igraat na vtoriot so barca/sahtjor

ќе жалат за овоа,во едно од двете полуфиналиња ќе играме хендикепирани и многу ќе влијае тоа,требаше при давањето на головите ди мариа и роналдо да ги соблечат дресовите,и ете жолт...+ пепе си доби жолт!!

WOOOOOW КАКОВ ФУДБАЛ !!! :vozbud:
Браво, секоја чест за момците.
Ваква утакмица немам гледано уште од мала кога Реал беше оној тим за кого сите даваа душа, а не како сега некои ново фаворизирани тимчиња...
Без разлика кој каков бил...според мене сите беа МАЕСТРАЛНИ а резултатот е приказна сама за себе.
Со еден збор ГАЗЕЊЕ !!!
Во Англија одат на една обична прошетка....па за понатаму што ќе биде нека биде, мада на сите ни е желба финалето.
Желба ми е вака да продолжат да играат...уффф какво мерачење е играва.:pipi:
HALA MADRID !!!

Ајде уште две класика на календарот........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom