Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kaka passes 11/11 :baeh:

и за разлика од други натпревари...
Ronaldo 56/59
Di Maria 40/43

Значи можат и тие двајца не губат толку топки... :)

Ама негов еден беше за гол, а другиве кај се во таа статистика ? Ма реков Кака ке ги реши :).

Честито нека ви е победата, воедно и пласманот ( иако има уште 90 минути ), но мислам дека ќе бидат само формалност . . . За да гледаме +2 Класика и тоа во ЛШ првиот потег го повлековте вие, ние утре се надевам ќе возвратиме ;)

Kako izigra denes Ozil de4ki me interesira ?

Ќе биде тешко во Билбао,иако во првенство се е готово треба да се чуваат играчите од терористите.Има ли информација кога Бензема ќе се врати?

Леле многу голем мерак ми се направи вчера со победава.Особено што утакмицава ја гледав со фанови на Фарса.пукам од радост сеуште
Ај нека ни е честито полуфиналето!!!!

Фалеше тандемот Кака-Роналдо :P
Шалке,пријатно изненадување........РАУЛ <3

abe glupi so ne se iscistija od zolti pola tim, i taka sledniot natprevar mozevme i bez niv sea mora da napraat ili sledniot ili na prviot so barca nema da mozat da igraat na vtoriot so barca/sahtjor

Честито победа момци,и пласман во 1/2 финале.Се знае што тренер имате вие,а не оној нашиот се гуни на терен !!!

Каков потег само, видете како ја избегна одбраната, офсајд замката, ја прими топката се загради цврсто и двајцата чувари ги надмудри и постигна гол. Ете тоа е Раул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom