Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние од Прилеп неможиме да се организираме :(

^ Му вика „ - Tи не играш“ на Бензема :)

Ако Роналдо, Рамос, Ди Мариа или Албиол добијат жолт утре, ќе немаат право на настап у првото коло наредна сезона. :P

Четвртфиналниот ждреб е овој петок или?

Претпоставувам дека истите што погоре ги имате пишано ќе стартуваат,иако би сакал некој експеримент да напраи Мур..:))Гуркуф не игра,можда Ди Мариа е боље за 60 минута па натака да се чува, ама да не се праам тренер, сепак најдобриот го имаме:)))Се надевам дека и покрај тоа што Роналдо се враќа, Бензема ќе се движи како прошлите утакмици, многу ме потсети на Хиго во враќањата до Чаби,не знам зошто:))))
Вечер..ќе се слави победа!!!!:)))))

Супер, Батистута ке ми се јави за 1 саат да му кажам за број, а никој ништо нема ни потврдено. Јас сега најверојатно станувам па незнам кога ке дојдам пак.... (извинење за офтопик)

Мурињо: Аулас има право, имаме причина да играме на 0 - 0. :D

Алудира на тоа што претседателот на Лион пред некоја ден изјави дека Мурињо ќе играл на 0 - 0. Околу играњето на Роналдо, изјави дека според денешниот тренинг и според тоа што ќе го кажат лекарите ќе кажел дали ќе игра утре. Немало да чека до утре за да одлучи.

--- надополнето ---

Овие пристигнале во Мадрид.

Lloris, Vercoutre, Reveillere, Gassama, Cissokho, Lovren, Cris, Kolo, Diakhae;, Gourcuff, Gonalons, Pjanic, Kallstom, Toulalan, Grenier, Pied, Delgado, Briand, Lisandro, Gomis y Lacazette.

Си пишал пред мене за Роналдо.:)

--- надополнето ---

Претпоставувам дека истите што погоре ги имате пишано ќе стартуваат,иако би сакал некој експеримент да напраи Мур..:))Гуркуф не игра,можда Ди Мариа е боље за 60 минута па натака да се чува, ама да не се праам тренер, сепак најдобриот го имаме:)))Се надевам дека и покрај тоа што Роналдо се враќа, Бензема ќе се движи како прошлите утакмици, многу ме потсети на Хиго во враќањата до Чаби,не знам зошто:))))
Вечер..ќе се слави победа!!!!:)))))
Утре играме колку за инфо:)

Мурињо: Аулас има право, имаме причина да играме на 0 - 0. :D

Алудира на тоа што претседателот на Лион пред некоја ден изјави дека Мурињо ќе играл на 0 - 0. Околу играњето на Роналдо, изјави дека според денешниот тренинг и според тоа што ќе го кажат лекарите ќе кажел дали ќе игра утре. Немало да чека до утре за да одлучи.

да не бидам песимиста,ама со таква дефанзивна игра како што би требало да има утре според оваа изјава на мурињо реал нема никогаш да помине едноставно мора да му стане јасно дека реал не е интер и дека најдобрата одбрана на реал е головите и нападот,едноставно невозможно е 90 минути да не примите го со одбрана во која киксовите ги има на секоја утакмица,во одбрана која многу ретко не прима барем еден гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom